Το αγαπημένο μας ταμπουλέ τώρα και στο χειμώνα.
Αντικαθιστώντας τα κατάλληλα λαχανικά μπορούμε να γευτούμε το ταμπουλέ μας σε όποια εποχή βρισκόμαστε χωρίς να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με επικίνδυνες ουσίες από λαχανικά εκτός εποχής.
Yλικά που θα χρειαστούμε
- Πλιγούρι
- Μπόλικος μαϊντανός
- Λιαστές ντομάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
- Αγγούρι τουρσί κομμένο σε μικρά κομμάτια
- Δυόσμος ,πράσινο κρεμμύδι
- Ελαιόλαδο
- Λεμόνι
Εκτέλεση
Δεν διαφέρει καθόλου από την κλασική συνταγή. Βράζουμε πρώτα το πλιγούρι,προσθέτοντας το σε βρασμένο νερό για 15-20 λεπτά. Μόλις κρυώσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μικρά κομμάτια.
Το ταμπουλέ μπορεί να γίνει πλήρης γεύμα συνδυάζοντάς το με πρωτεΐνη όπως τόνο, κοτόπουλο, κόκκινο κρέας ή τυρί φέτα .
Καλή όρεξη!