Ζυμαρικά με πορτοκάλι

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Μία ακόμα νόστιμη συνταγή ζυμαρικών με μια ιδιαίτερη γεύση
Υλικά για 4-5 άτομα:
• 2 πορτοκάλια
• Μαϊντανό
• 1 κολοκυθάκι
• μανιτάρια
• 500 γρ. ζυμαρικά oλικής
• 200γρ. στρογγυλά φασολάκια
• Αλάτι
• Πιπέρι
• 4 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βράζετε τα ζυμαρικά με τον κλασικό τρόπο. Πλένετε το κολοκυθάκι, τα μανιτάρια και τα κόβετε σε μικρούς κύβους.Τα αχνίζετε μαζί με τα φασολάκια και αλατοπιπερώνετε. Ξεφλουδίζετε τα πορτοκάλια και τα κόβετε σε τέταρτα. Τα ρίχνετε στην κατσαρόλα μαζί με το μαϊντανό και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι αν χρειάζεται και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το ελαιόλαδο και συνεχίζετε το μαγείρεμα για πέντε λεπτά ακόμη. Προσθέτετε το μείγμα στα μακαρόνια, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
Μπορείτε να τα καταναλώσετε μαζί με ψητό τυρί τόφου.
Δείτε όλες τις γευστικές προτάσεις του Diatrofi.gr

Σας άρεσε η συνταγή;

Δείτε όλες τις προτάσεις των μελών της Επιστημονικής Ομάδας διατροφή στην ενότητα Συνταγές

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

«Χρυσό γάλα» Τι είναι και που βοηθάει;

O όρος ΄΄χρυσό γάλα΄΄ ή ‘’golden milk’’ αναφέρεται σε ρόφημα που το βασικό συστατικό του είναι ο κουρκουμάς και ονομάζεται έτσι λόγω του ‘’χρυσού’’

Τυρόπιτα με βρόμη

Η πιο νόστιμη και γρήγορη τυρόπιτα. Θρεπτική και χορταστική, πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Μπορεί να φαγωθεί είτε σαν πρωινό είτε

Scroll to Top