Το πρωινό των χρωμάτων

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Για να χορταίνουν πρώτα τα μάτια κι έπειτα το σώμα…
Η στήλη Έξυπνα Γεύματα δημιουργήθηκε ώστε να δώσει ιδέες και λύσεις κυρίως για γρήγορα κι έξυπνα γεύματα συνδυασμένα με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να παρέχουν πέρα από τη γεύση και ένα ολοκληρωμένο θρεπτικό αποτέλεσμα.
Υπάρχουν ήδη δημοσιευμένα κείμενα που σε λιγότερο από ένα μήνα ξεπέρασαν τα 2000 views, όπως το «Πρωινό με ω3 και ω6 λιπαρά οξέα σε δυο κινήσεις», που ήδη ενέπνευσαν χιλιάδες αναγνώστες και πελάτες συναδέλφων για μια καλύτερη διατροφή βασισμένη σε υλικά υψηλής θρεπτικής αξίας, βασιζόμενα πάντα στην φιλοσοφία του «Thin Positive» ώστε να δημιουργούν γρήγορη αίσθηση κορεσμού με ταυτόχρονη παραγωγή του νευροδιαβιβαστή της «Σεροτονίνης» που προάγει τη χαρά και την ικανοποίηση.
Εμπνευσμένοι από τη συγκεκριμένοι στήλη, πολλοί φίλοι και συνεργάτες ξεκίνησαν να μου στέλνουν τις ιδέες τους και σήμερα θα παρουσιάσω την ιδέα της φίλης μου Κάθριν που με περισσή αγωνία ανέμενε την ετυμηγορία μου για την επιλογή που διάλεξε να έχει για το πρωινό της. Φυσικά τη βρήκα εξαιρετική γι αυτό και την παρουσιάζω.
Το μυστικό της Κάθριν
«Μια εικόνα χίλιες γεύσεις»  ήταν ο τίτλος στο πρώτο κεφάλαιο στο βιβλίο μου «Σεφ στο παρά πέντε» όπου εκεί παρουσίασα πολλές αντίστοιχες ιδέες οι οποίες είχαν ένα βασικό χαρακτηριστικό. Πώς να ετοιμάσεις σωστά πλήρη γεύματα δίχως να ανάψεις το φούρνο ή το μάτι της κουζίνας.
Η συγκεκριμένη επιλογή που παρουσιάζω θα μπορούσε άνετα να παραβρίσκεται μαζί με τις άλλες ιδέες του βιβλίου.
Αν και η εικόνα μιλάει από μόνη της, απλώς θα αναλύσω για τους λιγότερους μυημένους τα συστατικά που ολοκληρώνουν την απαραίτητη 3άδας ενός πλήρες γεύματος.
Μισό κεσεδάκι γιαούρτι  περίπου στα 100 γραμμάρια, ως η ζωική επιλογή της 3άδας, με δυο κουταλάκια σπιτική μαρμελάδα δαμάσκηνο.
Δυο κουταλιές μουσκεμένους ξηρούς καρπούς για την ομάδα δημητριακών/καρπών της 3άδας.
Μισό φλιτζάνι καρπούζι κομμένο σε κύβους και καθαρισμένο, μισό φλιτζάνι σταφύλι σταφίδα βιολογικής καλλιέργειας και μισό φλιτζάνι πεπόνι  ως  η  φρέσκια επιλογή της 3άδας.
Τη συγκεκριμένη επιλογή με το τίτλο «Το πρωινό των χρωμάτων» μαζί με πολλές άλλες θα τη βρεις  και στην εφαρμογή Diet Coaching στο πακέτο Ιδεών – Συνταγών: «Συνταγές από την Λευκάδα».
THIN POSITIVE & DIET COACHING Book - e-Pub - Application
Η φιλοσοφία  των επιλεγμένων συνδυασμών  για τη δημιουργία μικρών πλήρη γευμάτων  είναι βασισμένη στο βιβλίο  Thin PositiveΜυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Δείτε όλες τις γευστικές προτάσεις του Diatrofi.gr

Σας άρεσε η συνταγή;

Δείτε όλες τις προτάσεις των μελών της Επιστημονικής Ομάδας διατροφή στην ενότητα Συνταγές

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

Scroll to Top