Το πρωινό που θα σου φτιάξει την μέρα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Μια από τις καλύτερες πρακτικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άνθρωπος για να του πάει διατροφικά καλά η ημέρα, είναι εκείνη της κατανάλωσης πρωινού.
Το πρωινό είναι από τα σημαντικότερα γεύματα της ημέρας και ιδίως όταν καταναλωθεί μαζί με δημητριακά, μιας και πολλές έρευνες το έχουν συσχετίσει με μια αναδυόμενη βάση δεδομένων που υποδηλώνει ότι η κατανάλωση δημητριακών πρωινού μπορεί να σχετίζεται με αισθήματα καλύτερης ψυχικής ευεξίας, βελτιωμένης γνωστικής λειτουργίας και μειωμένου κινδύνου υπέρτασης.
Τα δημητριακά για πρωινό είναι σχετικά φθηνά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά κυρίως με βιταμίνες του συμπλέγματος Β  και βολικά, τα οποία μπορούν να είναι μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να βοηθήσει στην εξασφάλιση επαρκούς πρόσληψης θρεπτικών ουσιών και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου αύξησης βάρους ή εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου ή διαβήτη. Βέβαια, για όλα τα παραπάνω χρειάζεται περαιτέρω έρευνα ώστε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Βέβαια, πολλές φορές η κατανάλωση πρωινού και κυρίως των δημητριακών δεν είναι εφικτή, διότι οι ρυθμοί  και η βιασύνη της καθημερινότητας καθιστούν αδύνατη αυτή την καλή συνήθεια.
Όμως, για εκείνους που θέλουν να πάρουν την θρέψη μαζί τους και αναζητούν κάτι θρεπτικό και διαφορετικό σε γεύση, υπάρχει πλέον μια νόστιμη και θρεπτική λύση που ακούει στο όνομα ΠολυΔημητριακά Μπουκιές Πρωινού.
Τι είναι τα ΠολυΔημητριακά Μπουκιές Πρωινού;
Είναι τραγανές μπουκιές δημητριακών ολικής άλεσης, πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, που έχουν σχεδιαστεί για το πρωινό σε δύο απολαυστικές γεύσεις:

  • 4 Δημητριακά & Κακάο-Σοκολάτα
  • 4 Δημητριακά & Κράνμπερι

Ιδέες για καλύτερο πρωινό
Τα ΠολυΔημητριακά Μπουκιές Πρωινού είναι μια πολύ πρακτική λύση για το πρωινό μας αρκεί να προσθέσουμε και μια μερίδα φρέσκιας τροφής, όπως κάποιο φρούτο ώστε να πάρουμε και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα μας για την εύρυθμη λειτουργία του.
Μπορείς ακόμη να απολαύσεις τις λαχταριστές μπουκιές δημητριακών απευθείας μέσα από τη συσκευασία τους ή συνδυάζοντας τις με 1 ποτήρι γάλα ή γιαούρτι και φρούτα (3άδα) ή το αγαπημένο σου πρωινό ρόφημα.

 Καλή μας απόλαυση με ευχάριστα βιαστικά πρωινά

 Βιβλιογραφία:

Ένας executive Chef έρχεται στο σπίτι σας

healthy cooking @home
Ένας executive Chef έρχεται να σας μαγειρέψει στο σπίτι σας δωρεάν!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

χαλβάς

Χαλβάς ο θρεπτικός

Ο χαλβάς είναι ένα γλύκισμα πολλών αιώνων που συναντάται για πρώτη φορά στο μεσαίωνα και με το πέρασμα των χρόνων ταξίδεψε σε

χαλούμι

Χαλούμι το Κυπριακό

Το χαλούμι αποτελεί το παραδοσιακό τυρί της μεγαλονήσου. Χρησιμοποιείται σαν τρίμμα στα μακαρόνια, συνοδεύει σαλάτες, σκέτο μέσα σε κυπριακή πίτα, ψήνεται στα

Scroll to Top