Σεμινάριο για Vegan

Σεμινάριο "Η Vegan διατροφή και η εφαρμογή της από το Α εώς το Ω"

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Οι τεχνικές, τα μυστικά, οι συνταγές, οι προκλήσεις, και τα διαιτολόγια.
Το ΚΕΑΔΔ στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, θα πραγματοποιήσει μια σειρά 3 Διαδικτυακών μαθημάτων με θέμα «Η VEGAN Διατροφή και η εφαρμογή της από το Α εώς το Ω».

Η Vegan Διατροφή αποτελεί ένα μεγάλο γρίφο, τόσο για τους επαγγελματίες Διαιτολόγους όσο και για τους οπαδούς της συγκεκριμένης διατροφής και φιλοσοφίας καθότι δεν αξιοποιεί κανένα ζωικό τρόφιμο ή παράγωγο, ούτε καν το μέλι σε πολλές περιπτώσεις.
Η Διαιτολόγος Σοφία Κανέλου με μεταπτυχιακές σπουδές στην χορτοφαγική και vegan διατροφή είναι η πιο κατάλληλη για να σας μεταφέρει όλη την απαραίτητη γνώση που χρειάζεται όποιος επιθυμεί να ακολουθήσει το συγκεκριμένο προσωπικό τρόπο διατροφής με τις πιο σωστές βάσεις.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Λεπτομέρειες για την δομή και τις ημερομηνίες των μαθημάτων καθώς και δηλώσεις συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών που διοργανώνει το Σεμινάριο:

  • Αν είστε απόφοιτος του ΚΕΑΔΔ επιλέξτε εδώ
  • Αν δεν είστε απόφοιτος του ΚΕΑΔΔ επιλέξτε εδώ

Ένας executive Chef έρχεται στο σπίτι σας

healthy cooking @home
Ένας executive Chef έρχεται να σας μαγειρέψει στο σπίτι σας δωρεάν!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

χαλβάς

Χαλβάς ο θρεπτικός

Ο χαλβάς είναι ένα γλύκισμα πολλών αιώνων που συναντάται για πρώτη φορά στο μεσαίωνα και με το πέρασμα των χρόνων ταξίδεψε σε

χαλούμι

Χαλούμι το Κυπριακό

Το χαλούμι αποτελεί το παραδοσιακό τυρί της μεγαλονήσου. Χρησιμοποιείται σαν τρίμμα στα μακαρόνια, συνοδεύει σαλάτες, σκέτο μέσα σε κυπριακή πίτα, ψήνεται στα

Scroll to Top