Τα αναπάντεχα πρωινά του κόσμου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Απίθανοι συνδυασμοί ιδιαίτερων πελατών που βρίσκουν μόνοι το δρόμο προς μια σωστά επιλεγμένη διατροφή υπό την καθοδήγηση του διαιτολόγου τους…

Κι όμως, θεωρητικά μπορεί να συμβεί. Ο φίλος Αντρέας με εξέπληξε σήμερα το πρωί όταν έλαβα το ημερολόγιό του μέσω της εφαρμογής Diet Coaching που έκανε μια εξαιρετική 3άδα πρωινού με:

Ένας κλασικός άνδρας

Ο Αντρέας ανήκει σε μια κλασική μερίδα ανδρών που αδυνατεί να σημειώσει το καθημερινό του διαιτολόγιο στο χαρτί.

Όταν του πρότεινα την εφαρμογή ενθουσιάστηκε και αμέσως την ασπάστηκε δίνοντας προοπτικές συνδυασμών που ποτέ δεν μπορούσα να είχα φανταστεί.

Πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν το κινητό τους τηλέφωνο κάτι σαν μια φυσική προέκταση του χεριού τους με ότι κι αν σημαίνει αυτό

Ο Αντρέας ως ένας άνθρωπος που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να κινείται διαρκώς, του φαινόταν αδύνατο κάθε φορά που έτρωγε κάτι να βγάζει χαρτί και στυλό και να το σημειώνει με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας ούτε να θυμάται τι έφαγε, αλλά ούτε κι είχε και τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις να το καταγράψει.

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να χάνει διαρκώς τον έλεγχο και σε κάθε επόμενο ραντεβού μας οι δικαιολογίες να πέφτουν σαν τη βροχή. Από τη στιγμή όμως που κατέβασε την εφαρμογή Diet Coaching μεταμορφώθηκε σε έναν διαφορετικό άνθρωπο.

Καθημερινά συνεπής με το φαγητό του, έμελλε να γίνει από τους καλύτερους πελάτες μου. Ακόμα και τρόφιμα που θεωρητικά δεν θα μπορούσαν να μετέχουν σε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, αυτός τα ένταξε με το γάντι μέσα στο πνεύμα των 3άδων και των 2άδων.

Τώρα πιά, βαδίζει από μέρα σε μέσα, σε όλο και πιο υγιεινές συνήθειες. Έχει οργανώσει πια την διατροφή του έτσι ώστε να καταναλώνει σωστά και στην ώρα τους τα γεύματά του, αποφεύγοντας τις παρατεταμένες υπογλυκαιμίες  και κυρίως να τρώει τους σωστούς συνδυασμούς, τη σωστή στιγμή.

Και βέβαια, αν και το συγκεκριμένο ημερολόγιο στάθηκε η αφορμή να επευφημήσω τις προσπάθειες του Αντρέα, να  σημειώσω ότι αυτό είναι ένα από τα πολλά υπέροχα ημερολόγια διατροφής που μου στέλνει καθημερινά, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο μια καθημερινή προσωπική σχέση μαζί μου…

Εργαλείο στα χέρια Διαιτολόγων

Η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να σταθεί πραγματικά ως ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια κάθε επαγγελματία διαιτολόγου.

Δίνει ουσιαστική λύση τόσο στο τί άλλο διαφορετικό θα μπορούσε να καταναλώσει ο πελάτης του που πολύ συχνά παρατηρείται ότι τρώει όλο τα ίδια. Είναι επίσης ένα σημαντικότατο βοήθημα για τον ίδιο τον πελάτη που του απελευθερώνει τα χέρια από την ψυχαναγκαστική για πολλούς καταγραφή στο χαρτί του ημερολογίου διατροφής.

Στο τέλος κάθε ημέρας, ο πελάτης το μόνο που έχει να κάνει, είναι στείλει μέσω της εφαρμογής το διαιτολόγιο που κατανάλωσε προς τον διαιτολόγου του. Αυτός με τη σειρά του θα λάβει απόλυτη γνώση για την καθημερινή του πορεία.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα που μου έστειλε ο Αντρέας

Πρωινό
Δεκατιανό
  • Μπάρα Wish
  • Μπανάνα
Μεσημεριανό
  • Κιμάς
  • Ζυμαρικά
  • Μαρούλι
Απογευματινό
  • Μπάρα
  • Μανταρίνι
Βραδινό
  • Μοσχάρι
  • Πίτα για σουβλάκι
  • Λάχανο κρεμμύδι
gmail-andreas-%ce%b1-21_00001

Περισσότερα για την εφαρμογή μπορείς να δεις στο σχετικό άρθρο που σημειώνω: DIET COACHING App – Free Edition για Smart Phones και Tablets.

Η εφαρμογή Diet Coaching από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, είναι μόνιμα στις 100 πιο δημοφιλής νέες εφαρμογές στον τομέα Health & Wellness σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κι αυτό συνέβη απροσδόκητα, χάριν στην δημοφιλέστατη Αγγλόφωνη έκδοσή.

Για πρώτη φορά, άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο έρχονται σε επαφή με την Ελληνική διατροφική κουλτούρα και παράδοση.

Μέσα από τις παραδοσιακές συνταγές της προσφέρονται επιλογές για το ημερήσιο μενού αλλά και οι οδηγίες εκτέλεσης τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αυτισμός

Αυτισμός και συμπτώματα

Ο αυτισμός αποτελεί μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου και επηρεάζει κατά βάση τον τρόπο με τον οποίο ένα

Scroll to Top