korpi-giveaway

Πίνεις Κορπή®; Κερδίζεις μοναδικά δώρα!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® σε προσκαλεί για πρώτη φορά σε ένα διαγωνισμό με ένα νικητή κάθε μέρα και ένα μεγάλο νικητή, μετά από κλήρωση, για ένα ηλεκτρικό scooter!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® διοργανώνει τον νέο μεγάλο διαγωνισμό «Πίνεις Κορπή®; Κερδίζεις δώρα!». Σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μικρά και μεγάλα δώρα, ανακαλύπτοντας τον δικό σου μοναδικό κωδικό στις συσκευασίες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, από τις 11 Απριλίου έως τις 10 Ιουνίου.

Ένας νικητής κάθε μέρα!

Κάθε μέρα, και για όλη τη διάρκεια της ενέργειας, ένας νικητής ή μια νικήτρια θα κερδίζει ένα Xiaomi Mi Smart Band 6 ή ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά Xiaomi Mi Redmi Buds 3 Earphones!

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ! Θέλεις να διεκδικήσεις το μεγάλο έπαθλο; Επίλεξε το αντίστοιχο κουτάκι στη φόρμα συμμετοχής και πάρε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού για ένα ηλεκτρικό scooter Segway 2Wheel Μαύρο Ε110SE μαζί με ένα προστατευτικό κράνος Livall C20 Helmet Midnight Black.

Πώς θα συμμετάσχεις

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός:

  1. Βρες τον μοναδικό 8ψήφιο κωδικό κάτω από κάθε ετικέτα μπουκαλιού Κορπή® που συμμετέχει στον διαγωνισμό (8x500ml, 12x500ml, 6×1,5ml). Θα τα αναγνωρίσεις από την ετικέτα
  2. Βάλε τον κωδικό στη φόρμα που θα βρεις στο www.korpi.gr & συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού
  3. Μάθε αμέσως εάν κέρδισες ένα από τα φανταστικά δώρα
  4. Μην ξεχάσεις να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση για 1 ηλεκτρικό scooter, επιλέγοντας το αντίστοιχο κουτάκι κατά την αποστολή της συμμετοχής σου!

Οι νικητές και οι νικήτριες θα ενημερώνονται με αυτοματοποιημένο μήνυμα για τα ημερήσια δώρα τη στιγμή που καταχωρούν τη φόρμα συμμετοχής τους. Τα ονόματα τους θα ανακοινώνονται εβδομαδιαία στο site www.korpi.gr και μετά το τέλος του διαγωνισμού στη Facebook σελίδα του Κορπή®.

Για περισσότερα νέα και δράσεις μας μπορείς να ενημερώνεσαι στο www.korpi.gr.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® ταξιδεύει για χρόνια στο υπέδαφος των Ακαρνανικών βουνών. Ένα περιβάλλον προστατευμένο, χωρίς βιομηχανική δραστηριότητα.

Από το ταξίδι του νερού μέσα από τη γη και εξαιτίας της φυσικής σύστασής του σε μεταλλικά στοιχεία και της χαμηλής περιεκτικότητάς του σε άλατα, έχει ισορροπημένη γεύση. Επίσης, είναι κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε Νάτριο. Η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν βασικές προτεραιότητες του.

Το εργοστάσιο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή, που λειτουργεί στο Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας, απέσπασε 1o από όλα τα εργοστάσια νερού στην Ελλάδα και από τα πρώτα της Nestlé παγκοσμίως τη διεθνή πιστοποίηση AWS (Alliance for Water Stewardship). Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αφορά την άρτια λειτουργία του εργοστασίου και την ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Πρωτοπορία στην συσκευασία

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, πλήρως ευθυγραμμισμένο με το όραμα και τις δεσμεύσεις της εταιρείας παγκοσμίως, πρωτοπορεί.

Με στόχο να προσφέρει βιώσιμες λύσεις για τις συσκευασίες των προϊόντων του, λάνσαρε τον πρώτο κωδικό από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι & 50% rPE στο φιλμ, την πρώτη συσκευασία Φυσικού Μεταλλικού Νερού με τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένο πλαστικό στην ελληνική αγορά.

H συσκευασία του Κορπή® 8×0,5L, περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για την ανακύκλωση πλαστικού. Μπορείς να τις βρεις σκανάροντας το QR code της συσκευασίας, ενθαρρύνοντας μικρούς και μεγάλους να γίνουν πρεσβευτές της. Μέσω της εκπαίδευσης για την αξία της ανακύκλωσης, στόχος της μάρκας είναι οι καταναλωτές να υιοθετήσουν συνήθειες που σέβονται το περιβάλλον.

Δεν σταματά όμως εκεί. Στην αγορά είναι ήδη διαθέσιμες και άλλες συσκευασίες από ανακυκλωμένο πλαστικό, κάνοντας πρώτο την αλλαγή. Μπορείς να βρεις:

  • Κορπή Sport Max 0,75L από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό
  • Κορπή Mania 0,5L από 25% rPET στο μπουκάλι & 30% rPE στο φιλμ
Χρήσιμα Link

Ένας executive Chef έρχεται στο σπίτι σας

healthy cooking @home
Ένας executive Chef έρχεται να σας μαγειρέψει στο σπίτι σας δωρεάν!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

διαβουλιμία

Διαβουλιμία

Ο όρος Διαβουλιμία αναφέρεται σε μια Διατροφική Διαταραχή, στην οποία τα άτομα με διαβήτη τύπου 1 δίνουν σκόπιμα λιγότερη ινσουλίνη από αυτή

φοβίες αντιμετώπιση

Φοβίες και η αντιμετώπιση τους

Φοβίες ή φόβοι; Καταρχήν, είναι σημαντικός ο διαχωρισμός ανάμεσα στους φόβους και τις φοβίες. Ο φόβος εκδηλώνεται ως μια αρνητική συναισθηματική αντίδραση

Scroll to Top