Μαγιονέζα χωρίς Aυγά

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η μαγιονέζα ανήκει στα αρτύματα, προϊόντα που προστίθενται στα φαγητά και προσθέτουν νοστιμιά! Η μαγιονέζα αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα καρυκεύματα που συνοδεύουν, βελτιώνουν, αρωματίζουν και νοστιμεύουν τη σάλτσα, το ντρέσινγκ, το σνακ, το φαγητό.
Η βασική σύσταση της μαγιονέζας περιλαμβάνει κάποιο φυτικό έλαιο, αυγό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, χυμό λεμονιού, μπαχαρικά και αρωματικές ύλες. Η Egg Free Mayo είναι η εξαίρεση στον κανόνα της μαγιονέζας! Πρόκειται για μια βιολογική μαγιονέζα χωρίς αυγά που παρασκευάζεται από μη- υδρογονωμένο ηλιέλαιο, κραμβέλαιο και ελαιόλαδο. Έχει κρεμώδη, παχύρευστη υφή, υπόλευκο χρώμα και πλούσια γεύση που θυμίζει σπιτική συνταγή.
Η μαγιονέζα χωρίς αυγά είναι πλούσια σε ω-3 λιπαρά, δεν περιέχει αυγά, σόγια, τεχνητά συντηρητικά ή ραφιναρισμένη ζάχαρη και είναι κατάλληλη για να συνοδεύσει τα γεύματα όλης της οικογένειας. Ενδείκνυται για vegans, χορτοφάγους και όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα.
Ιδέες για χρήση:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Egg Free Mayo

  • Σαν βασικό συστατικό για να φτιάξετε σάλτσες, ντιπ, ντρέσινγκ
  • Σαν υλικό σε σαλάτες, σάντουιτς, πίτσες, βουτήματα, ριζότο, μακαρονάδες
  • Για να συνοδεύσετε πατάτες, λαχανικά, ψάρια, κρεατικά, πουλερικά

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Περισσότερα άρθρα

Scroll to Top