Ένας executive Chef έρχεται στο σπίτι σας

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να σας επισκεφθεί ένας executive Chef και να μαγειρέψει για εσάς και τους αγαπημένους σας;

Η επιστημονική ομάδα Διατροφή στα πλαίσια του προγράμματος The Healthy Cooking Lab και σε συνεργασία με την Saladmaster θα παρέχει 12 δωρεάν δείπνα στην Αττική για τον μήνα Οκτώβριο του 2022 σε ένα πρωτότυπο event.

Το δείπνο περιλαμβάνει πλήρες μενού έως 6 ατόμων στον χώρο σας. Επίσης, περιλαμβάνει εκμάθηση τεχνικών υγιεινής μαγειρικής από τον executive Chef Άγγελο Πάντο, συνεργάτη της επιστημονικής ομάδας Διατροφή. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή του δείπνου θα εξασφαλιστούν από την Saladmaster χωρίς καμία επιβάρυνση των συμμετεχόντων.

Ποιοί μπορούν να συμμετάσχουν

Για την συμμετοχή στο event δεν υπάρχει καμία απολύτως προϋπόθεση εκτός από τον γεωγραφικό περιορισμό εντός Αττικής.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την επισυναπτώμενη φόρμα συμμετοχής και να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας. Για την επιλογή των τυχερών θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Συνεπώς, οι πρώτοι 12 που θα συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής θα συμμετάσχουν στο event.

Στην συνέχεια, η εταιρεία Saladmaster θα έρθει σε επαφή με τους τυχερούς ώστε να συνεννοηθούν για την ημερομηνία διεξαγωγής του δείπνου. Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές έως και τις 10 Οκτωβρίου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αλκοόλ και εφηβεία

Αλκοόλ και εφηβεία 

Ο όρος αλκοόλ και εφηβεία προκαλεί όλο και μεταλύτερη ανησυχία τα τελευταία χρόνια μιας και η κατανάλωση οινοπνεύματος από νεαρά άτομα αυξάνεται

Scroll to Top