ΥΛΙΚΑ (για ένα μπολάκι του πρωινού):
- 3 μπισκότα πτι-μπερ ολικής άλεσης με μαύρη σοκολάτα ή 3 μπισκότα digestive ή 3 μπισκότα και από τα δύο είδη
- ½ κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό πλήρες αγελάδος (2 κουταλιές της σούπας)
- 1 γεμάτο κουτ του γλυκού μαρμελάδα φράουλα βιολογική ή μέλι
- 5-6 φράουλες κομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σπάμε τα μπισκότα σε κομμάτια και τα στρώνουμε στον πάτο του μπολ.
- Απλώνουμε από πάνω το γιαούρτι.
- Ανακατεύουμε την επιφάνεια του γιαουρτιού με τη μαρμελάδα ή το μέλι, χωρίς να ανακατέψουμε μαζί και τα μπισκότα
- Τέλος κόβουμε και τοποθετούμε τις φράουλες πάνω από το γιαούρτι.
Το cheese cake μπορείτε να το φτιάξετε και σε μεγάλο μπολ, να το βάλετε στο ψυγείο και να το προσφέρετε ως γλυκό σε έναν απογευματινό καφέ με φίλους.