Υλικά
- 2 φέτες ψωμί του τοστ Plus Παπαδοπούλου
- 2 φέτες τυρί
- 2 φέτες γαλοπούλα
- ¼ φλιτζανιού γάλα
- 2 αυγά
- Αλάτι και πιπέρι
- Πολύ λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα σε αντικολλητικό
- Κράνμπερι για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε στην πρώτη φέτα ψωμί Plus μια φέτα τυρί, γαλοπούλα και κλείνουμε με τη δεύτερη.
Έπειτα χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το αλάτι για να ομογενοποιηθούν.
Βυθίζουμε για 2 λεπτά την κάθε πλευρά του τοστ.
Τέλος, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε περίπου 2 με 3 λεπτά ώστε να ροδίσει η κάθε πλευρά του ψωμιού.
Για το γαρνίρισμα χρησιμοποιούμε τα κράνμπερι και κόβουμε τις αυγοφέτες σε τρίγωνα κομμάτια. Καλή απόλαυση!