Μια από τις αγαπημένες μου συνταγές για ενδιάμεσο γεύμα, που προτείνω ανεπιφύλακτα ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά αλλά και σε απόλαυση, μιας και θυμίζει την αγαπητή από όλους σοκολάτα, είναι η παρακάτω.
Υλικά :
• 2 cream crackers Παπαδοπούλου με β-γλυκάνη , ως ½ αμυλούχα επιλογή της τριάδας
• 1 κ.σ ταχίνι, ως ½ αμυλούχα επιλογή
• 1 κ.σ μέλι
• 1/3 κουταλάκι του γλυκού κακάο
• 1 φρούτο της επιλογής σας, ως φρέσκια επιλογή της τριάδας
• 1 ποτήρι γάλα κατσικίσιο, ως ζωική επιλογή
Εκτέλεση:
• Αναμιγνύουμε το μέλι με το ταχίνι και τα κακάο προσθέτοντας ελάχιστο νεράκι. Όταν ομογενοποιηθεί, το αλείφουμε πάνω στα cream crackers και απολαμβάνουμε!
Είναι ιδανική για όσους θέλουν να φτιάξουν μια έξυπνη τριάδα και δεν θέλουν να αφιερώσουν πολύτιμο χρόνο .
Θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της σοκολάτας, καταναλώνοντας το ως σνακ, που απευθύνεται τόσο στους μικρούς, όσο και στους μεγάλους μας φίλους.
Καλή μας απόλαυση!