Εποχή της φράουλας και μια καλή ευκαιρία να φτιάξετε μια υπέροχη σάλτσα!
Η σάλτσα φράουλας είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για να συνοδέψουμε πάρα πολλά γλυκά, όπως τάρτες, Πάβλοβα, cheesecake, παγωτό, τούρτα, παντεσπάνι ρολό ή κρέμες.
Υπέροχη στο γιαούρτι για πρωινό ή σαν άλειμμα στο ψωμί σας. Είναι απολαυστική και αρωματική!
Υλικά
- 600 γραμμάρια φράουλες
- 150 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις φράουλες και τις βάζουμε στο μίξερ μαζί με την ζάχαρη και το λεμόνι
- Αφού χτυπήσουμε, βάζουμε το μείγμα σε ένα κατσαρολάκι και βράζουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα
Tip: Μπορούμε να προσθέσουμε την σάλτσα φράουλας στο γιαούρτι μας, στο cheesecake, στο παγωτό μας