Ψάρι γλώσσα με μουστάρδα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Είστε από τους γονείς που δίνουν μάχη με τα μικρά τους για να φάνε το ψάρι; Είστε έτοιμοι να παραδώσετε τα όπλα μπροστά στην πεισματική τους άρνηση να δοκιμάσουν να φάνε ψάρι; Ένα νέο όπλο έρχεται να προστεθεί στο οπλοστάσιο σας. Η συνταγή που ακολουθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε φιλεταρισμένο ψάρι ή σε οποιοδήποτε ψάρι με ένα μεγάλο κόκκαλο που είναι εύκολο να διαχειριστούν τα παιδιά σας. Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε!

Υλικά που χρειαζόμαστε για μια μερίδα:

  • 180 γραμμ. ψάρι γλώσσα ή οποιοδήποτε φιλέτο ψαριού
  • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
  • 1 με 2 κουταλάκι χυμό λεμονιού
  • ½ κουταλάκι μουστάρδα
  • Λίγο φλούδα λεμονιού
  • Αλάτι

Τρόπος παρασκευής:
Πλένουμε καλά και στεγνώνουμε το ψάρι. Αλείφουμε το ψάρι με το ελαιόλαδο, το βάζουμε σ’ ένα ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω το μίγμα του λεμονιού, της μουστάρδας και των μυρωδικών. Ψήνουμε σε απόσταση 12 με 15 εκατοστά από την φωτιά για 3 – 4 λεπτά. Γυρίζουμε το ψάρι και το αφήνουμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά.

Δείτε όλες τις γευστικές προτάσεις του Diatrofi.gr

Σας άρεσε η συνταγή;

Δείτε όλες τις προτάσεις των μελών της Επιστημονικής Ομάδας διατροφή στην ενότητα Συνταγές

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αυτισμός

Αυτισμός και συμπτώματα

Ο αυτισμός αποτελεί μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου και επηρεάζει κατά βάση τον τρόπο με τον οποίο ένα

Scroll to Top