Είστε από τους γονείς που δίνουν μάχη με τα μικρά τους για να φάνε το ψάρι; Είστε έτοιμοι να παραδώσετε τα όπλα μπροστά στην πεισματική τους άρνηση να δοκιμάσουν να φάνε ψάρι; Ένα νέο όπλο έρχεται να προστεθεί στο οπλοστάσιο σας. Η συνταγή που ακολουθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε φιλεταρισμένο ψάρι ή σε οποιοδήποτε ψάρι με ένα μεγάλο κόκκαλο που είναι εύκολο να διαχειριστούν τα παιδιά σας. Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε!
Υλικά που χρειαζόμαστε για μια μερίδα:
- 180 γραμμ. ψάρι γλώσσα ή οποιοδήποτε φιλέτο ψαριού
- 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
- 1 με 2 κουταλάκι χυμό λεμονιού
- ½ κουταλάκι μουστάρδα
- Λίγο φλούδα λεμονιού
- Αλάτι
Τρόπος παρασκευής:
Πλένουμε καλά και στεγνώνουμε το ψάρι. Αλείφουμε το ψάρι με το ελαιόλαδο, το βάζουμε σ’ ένα ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω το μίγμα του λεμονιού, της μουστάρδας και των μυρωδικών. Ψήνουμε σε απόσταση 12 με 15 εκατοστά από την φωτιά για 3 – 4 λεπτά. Γυρίζουμε το ψάρι και το αφήνουμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά.