Προβιοτικό σε σταγόνες για την αντιμετώπιση των κολικών σε βρέφη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Το BioGaia ProTectis drops είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα σε σταγόνες ιδανικό για βρέφη που βοηθά σημαντικά  στην αντιμετώπιση των κολικών του 1ου τριμήνου στα βρέφη καθώς και για την πρόληψη όλων των  λειτουργικών γαστρεντερικών διαταραχών (κολικοί, δυσκοιλιότητα, αναγωγές) στα βρέφη κατά τους πρώτους 6 μήνες της ζωής
Κυκλοφορεί σε όλα τα φαρμακεία σκέτο ή ακόμα καλύτερα εμπλουτισμένο με βιταμίνη D3. Απαραίτητο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος σε παιδιά που έχουν γεννηθεί με καισαρική τα οποία πρακτικά θα αποκτήσουν το ίδιο εντερικό μικροβίωμα με παιδιά που γεννήθηκαν με φυσιολογικό τοκετό μετά την ηλικία των 3ών ετών.
Πάντα σε συνεννόηση με τον παιδίατρο σας σε προτεινόμενη δοσολογία: 5 σταγόνες εφάπαξ ημερησίως (περιέχουν 108 CFUs L.reuteri ProTectis®). Κάθε φιαλίδιο επαρκεί για ένα μήνα.
Κατάλληλο για την πρόληψη των γαστρεντερικών διαταραχών από αντιβίωση (διάρροια, κοιλιακό άλγος, μετεωρισμό) σε βρέφη και νήπια.
Επίσης απαραίτητο σε περίπτωση που το παιδί χρειαστεί να πάρει αντιβίωσης και σε συνεννόηση με τον παιδίατρο σας σε προτεινόμενη δοσολογία : 5 σταγόνες εφάπαξ (περιέχουν 108 CFUs L.reuteri ProTectis®) 1 ώρα μετά τη χορήγηση της αντιβίωσης. Κάθε φιαλίδιο επαρκεί ανάλογα με τη χορήγηση αντιβίωσης ανά 24ωρο.
Επίσης κατάλληλο για την αντιμετώπιση γαστρεντερικών διαταραχών από αντιβίωση (διάρροια, κοιλιακό άλγος, μετεωρισμός) σε βρέφη και νήπια σε συνεννόηση με τον παιδίατρο σας σε προτεινόμενη δοσολογία: 10 σταγόνες εφάπαξ (περιέχουν 2×108 CFUs L.reuteri ProTectis®) 1 ώρα μετά από κάθε χορήγηση αντιβίωσης. Κάθε φιαλίδιο επαρκεί ανάλογα με τη χορήγηση αντιβίωσης ανά 24ωρο.
Συστήνεται επίσης για την πρόληψη των λειτουργικών γαστρεντερικών διαταραχών (κολικοί, δυσκοιλιότητα, αναγωγές) στα βρέφη κατά τους πρώτους 6 μήνες της ζωής. Δοσολογία: 5 σταγόνες εφάπαξ ημερησίως (περιέχουν 108 CFUs L.reuteri ProTectis®) για το χρονικό διάστημα των τριών πρώτων μηνών. Κάθε φιαλίδιο επαρκεί για ένα μήνα.
Απόλυτα ασφαλές για βρέφη, νήπια και παιδιά.bio-gaia-probiotics-protectis-drops-vitd
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αλκοόλ και εφηβεία

Αλκοόλ και εφηβεία 

Ο όρος αλκοόλ και εφηβεία προκαλεί όλο και μεταλύτερη ανησυχία τα τελευταία χρόνια μιας και η κατανάλωση οινοπνεύματος από νεαρά άτομα αυξάνεται

Scroll to Top