Πρόταση για χορταστικό & υγιεινό σάντουιτς

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

 Όταν ένα καθημερινό προϊόν όπως είναι το ψωμί του τοστ, ενισχύεται διατροφικά, γίνεται σύμμαχος του ανθρώπου στην προσπάθεια για ισορροπημένη διατροφή και καλή υγεία! Έτσι, κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να απολαμβάνει το αγαπημένο του σάντουιτς και παράλληλα φροντίζει τον οργανισμό του!
Πιο κάτω, σας παρουσιάζουμε μία λίγο διαφορετική, αλλά παράλληλα εύκολη πρόταση για σάντουιτς, το οποίο θα αγαπήσουν όλοι τόσο για τη γεύση του, όσο και για την αξία που προσδίδει στην καθημερινή διατροφή!
 ΥΛΙΚΑ:

  • 2 φέτες ψωμί Plus
  • 2 φέτες τυρί πλήρες
  • 1 φέτα φρέσκο ανανά ή πορτοκάλι
  • 1 κ.γ. τυρί κρέμα
  • 1 φύλλο μαρουλιού

Εκτέλεση:
Κόβετε κάθε ψωμάκι στη μέση, αλείφετε το τυρί κρέμα, τοποθετείτε σε κάθε μεριά από μια φέτα τυρί και στη μέση το μαρούλι μαζί με το πορτοκάλι ή τον ανανά.
Γιατί να καταναλώσουμε Ψωμί plus?
Με βάση τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την μελέτη ΠΑ.ΜΕ.ΔΥ., δημιουργήθηκε ένα καινοτόμο ψωμί για τοστ, που απαντά στις οργανικές ανάγκες του ελληνικού πληθυσμού. Έτσι, το ψωμι plus εκτός από πολύ γευστικό, είναι παράλληλα πλούσιο σε σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνη D και φολικό οξύ και αυτός είναι και ο λόγος που η κατανάλωσή του συμβάλλει στην καθημερινή πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού!
Σημείωση:
(Η Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής και Υγείας ΠΑ.ΜΕ.ΔΥ , εκπονήθηκε από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου και ως στόχο είχε να μελετήσει και να καταγράψει τις διατροφικές συνήθειες ενός αντιπροσωπευτικού δείγματος του Ελληνικού πληθυσμού)

Δείτε όλες τις γευστικές προτάσεις του Diatrofi.gr

Σας άρεσε η συνταγή;

Δείτε όλες τις προτάσεις των μελών της Επιστημονικής Ομάδας διατροφή στην ενότητα Συνταγές

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αυτισμός

Αυτισμός και συμπτώματα

Ο αυτισμός αποτελεί μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου και επηρεάζει κατά βάση τον τρόπο με τον οποίο ένα

Scroll to Top