piperies-gemistes-a-la-italia

Πιπεριές γεμιστές a la Italia

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Οι γεμιστές πιπεριές είναι ένα πανεύκολο και απολαυστικό βραδινό! Οι πιπεριές είναι πεντανόστιμες όταν ψήνονται και σε συνδυασμό με το λιωμένο τυρί θα σας ταξιδέψουν στην γειτονική Ιταλία…

Υλικά

  • 10 πιπεριές κέρατο
  • 5 φέτες edam
  • 5 φέτες γαλοπούλα
  • 250 γραμμάρια φέτα
  • ½ φλιτζανάκι ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε κόβουμε τα κοτσάνια τους και αδειάζουμε τα σποράκια. Τις αλείφουμε εξωτερικά με την βοήθεια ενός πινέλου με λάδι.

Γεμίζουμε τις μισές με λιωμένη φέτα και τις μισές με 1 φέτα γαλοπούλα και  1 φέτα edam τα οποία έχουμε κάνει ρολό ώστε να χωρέσουν μέσα.

Τοποθετούμε τις πιπεριές σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά.

Καλή απόλαυση!

Δείτε όλες τις γευστικές προτάσεις του Diatrofi.gr

Σας άρεσε η συνταγή;

Δείτε όλες τις προτάσεις των μελών της Επιστημονικής Ομάδας διατροφή στην ενότητα Συνταγές

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

Σεφ Στο Παραπέντε

Σεφ. Ο αρχιμάγειρας, ο δεξιοτέχνης της γαστρονομίας, αυτός που είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία της κουζίνας. Ένας σεφ δεν λειτουργεί ποτέ

Scroll to Top