Μερέντα σπιτική & σοκολατάκια

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Μερέντα και σοκολατάκια με κακάο και λάδι καρύδας

Υλικά

  • 20-40 γρ. λάδι καρύδας
  • 40 γρ. μέλι
  • 30-40 γρ. κακάο
  • 1 πρέζααλάτι

Οδηγίες παρασκευής

  1. Ανακατεύουμε τα υλικά.
  2. Βάζουμε τη μερέντα σε βάζο και τη διατηρούμε εκτός ψυγείου.
  3. Για να κάνουμε σοκολατάκια, βάζουμε τη μερέντα σε παγοθήκες και τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί το μίγμα.
Δείτε όλες τις γευστικές προτάσεις του Diatrofi.gr

Σας άρεσε η συνταγή;

Δείτε όλες τις προτάσεις των μελών της Επιστημονικής Ομάδας διατροφή στην ενότητα Συνταγές

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

«Χρυσό γάλα» Τι είναι και που βοηθάει;

O όρος ΄΄χρυσό γάλα΄΄ ή ‘’golden milk’’ αναφέρεται σε ρόφημα που το βασικό συστατικό του είναι ο κουρκουμάς και ονομάζεται έτσι λόγω του ‘’χρυσού’’

Τυρόπιτα με βρόμη

Η πιο νόστιμη και γρήγορη τυρόπιτα. Θρεπτική και χορταστική, πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Μπορεί να φαγωθεί είτε σαν πρωινό είτε

Scroll to Top