Το ενδιάμεσο σνακ, μπορεί να είναι ένα γεύμα απόλαυσης αλλά και θρέψης, αρκεί να συνδυάσουμε τρόφιμα με υψηλή θρεπτική αξία και γευστική αρμονία.
Tα ενδιάμεσα ελαφριά γεύματα, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα κυρίως γεύματα. Δεν είναι δυνατό να περιέχουν το σύνολο των θρεπτικών συστατικών που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας.
Όμως, θα μπορούσαν κάλλιστα να θεωρηθούν τα σημαντικότερα γεύματα της ημέρας! Εξισορροπούν την γλυκόζη του αίματος και μας σταματούν από το να καταφύγουμε στην κατανάλωση ενός πολύ μεγαλύτερου γεύματος σε σχέση με το φυσιολογικό.
Υλικά για 2 άτομα
- 2 φέτες ψωμί
- Μαγιονέζα light
- Σολομός
- Κάπαρη
Εκτέλεση
Σε μία φέτα ψωμί, αλείφουμε 2 κουταλάκια του γλυκού μαγιονέζα ligh. Κόβουμε το ψωμάκι διαγώνια, τοποθετώντας τον σολoμό και την κάπαρη.
Γρήγορα και ξεκούραστα φτιάχνουμε μια τέλεια σύνθεση που θα συναρπάσει τους γευστικούς μας κάλυκες και θα ανταμείψει το σώμα μας, παρέχοντας θρεπτικά συστατικά υψηλής βιολογικής αξίας.
Για να γίνει ολοκληρωμένη 3άδα προσθέτουμε κάποιο λαχανικό ή φρούτο.
Καλή σας απόλαυση!