Γνωρίστε το νέο συμπλήρωμα διατροφής Probiotics 40 Billion

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

06/12/2017

Δελτίο Τύπου 

Φυσική ενέργεια & δύναμη για να κάνετε όλα όσα αγαπάτε
Το νέο συμπλήρωμα διατροφής Probiotics 40 Billion είναι ένα ισχυρό προβιοτικό με 13 φιλικά στελέχη για τη σωστή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.
Τα προβιοτικά είναι ωφέλιμα βακτήρια που ρυθμίζουν τη χλωρίδα του εντέρου, μειώνοντας αντίστοιχα τα παθογόνα βακτήρια.
Παράγοντες που επηρεάζουν την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου και την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων είναι η συχνή χρήση αντιβιοτικών και αντισυλληπτικών, το αλκοόλ, το κάπνισμα και η κακή διατροφή.
  • Ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού
  • Κατά των μυκητιακών και βακτηριακών λοιμώξεων
  • Φυσιολογική λειτουργία του εντέρου
  • Καλύτερη αντοχή στη λακτόζη
  • Υποστήριξη σε σύνδρομο αυξημένης εντερικής διαπερατότητας
Φυλάσσεται στο ψυγείο.
Να μην καταναλώνεται μαζί με ζεστά ροφήματα καθώς καταστρέφονται τα βακτήρια.
Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ: 58393 / 27-06-2017
Μάθετε περισσότερα για το Probiotics 40 Billion
Η παχυσαρκία αποτελεί το συχνότερο παράγοντα εμφάνισης προβλημάτων υγείας στο σύγχρονο κόσμο. Τα τελευταία χρόνια φαίνεται έντονα ο ρόλος των μικροβίων του εντέρου στην παχυσαρκία και μελέτες υποδεικνύουν ότι η σύνθεση της εντερικής χλωρίδας κατέχει έναν κρίσιμο ρόλο στην παχυσαρκία. Μελέτες σε ζώα και ανθρώπους δείχνουν ότι τα τρισεκατομμύρια των βακτηριδίων που βρίσκονται στο έντερο, η μικροχλωρίδα του εντέρου, σχετίζονται με την ενεργειακή ισορροπία.
Τα βακτήρια του εντέρου συμβάλλουν στην πέψη και στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, συνθέτουν λιπαρά μικρής αλύσου και αμινοξέα, συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας για τον οργανισμό, επηρεάζουν την όρεξη, τον κορεσμό, τη γεύση και τις διατροφικές προτιμήσεις ενός ατόμου και μέσω της ρύθμιση του μεταβολισμού των χολικών οξέων η μικροχλωρίδα του εντέρου μπορεί να μειώσει το βάρος λόγω της αυξημένης ενεργειακής δαπάνης.
Στα άτομα που ακολουθούν δίαιτα δυτικού τύπου (υψηλή σε ζάχαρη και λιπαρά) φαίνεται ότι διαφοροποιείται η συνήθης μικροχλωρίδα του εντέρου και τα μικροβιακά παράγωγά της. Πρόσφατες μελέτες έχουν αποδείξει ότι…

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αυτισμός

Αυτισμός και συμπτώματα

Ο αυτισμός αποτελεί μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου και επηρεάζει κατά βάση τον τρόπο με τον οποίο ένα

Scroll to Top