Αθήνα 17/07/2017
Δελτίο Τύπου
Τα Cream cracker είναι τύπος cracker που αναφέρεται σε ένα επίπεδο, συνήθως τετράγωνο, ουδέτερο σε γεύση σνακ καθώς και στη μέθοδο κατά την οποία το μίγμα είναι κρεμώδες κατά την παρασκευή του.
Τα Cream Crackers ΠAΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ δημιουργήθηκαν το 1935. Είναι ένα μοναδικό προϊόν στον τρόπο παρασκευής του: ζυμώνονται με φυσικό προζύμι, διπλώνονται 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται στο φούρνο. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούμε ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία για τον καταναλωτή που ενδιαφέρεται για υγιεινή διατροφή.
Στιγμές κατανάλωσης
Τα Cream Crackers μέχρι σήμερα καταναλώνονται κατά κύριο λόγο σκέτα, σαν κολατσιό/δεκατιανό/ανάμεσα στα γεύματα και πολύ on the go (στο δρόμο, στο ταξίδι κλπ).
Επίσης, τα Cream Crackers χάρη στη γνωστή, ελαφριά και διακριτική τους γεύση, μπορούν να συνδυαστούν και με άλλα αλμυρά ή γλυκά συστατικά και να δώσουν την ευκαιρία στον καταναλωτή να απολύσει ένα γρήγορο και ελαφρύ βραδινό.
Η γκάμα
Διατίθενται σε τέσσερις γεύσεις:
· Σίτου
· Ολικής άλεσης με σίκαλη
· Χωρίς Ζάχαρη και
· με Κριθάρι, Βρώμη και Β-Γλυκάνη
Επίσης, τα Cream Crackers σίτου και σίκαλης διατίθενται και σε πρακτικές ατομικές συσκευασίες (fresh packs) για να μπορεί ο καταναλωτής να τα έχει μαζί του οπουδήποτε.