nea-vivlia-keadd-evangelos-zoumbaneas

Αναζητώντας ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΑΡΟΣ των ονείρων σου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Ένας πρωτότυπος οδηγός για να ξεκλειδώσεις μυαλό και σώμα

Πώς εμπλέκεται η διαλλειματική νηστεία με το Γκαμπί της Βασίλισας; Πώς ο δείκτης της ζυγαριάς σου έχει άμεση σχέση με τον Βασιλιά των λιονταριών; Πως μπορείς να χάνεις βάρος ενώ κοιμάσαι; Τι μπορείς να κάνεις όταν κολλάει η ζυγαριά σου; Γιατί η γιαγιά σου μπορεί να είναι υπεύθυνη που δεν μπορείς να χάσεις βάρος;

Ο συγγραφέας των best seller «Διατροφική Νοημοσύνη» και «Thin Positive» επιστρέφει με το νέο του βιβλίο σε ένα γνωστικό ταξίδι που θα σε κάνει «να τα χάσεις» για όσα πίστευες μέχρι σήμερα για το ρόλο της διατροφής και της άσκησης.

anazitontas-to-magiko-varos-evangelos-zoumbaneas-1
Παραγγείλτε το βιβλίο από το www.dplus.gr επιλέγοντας την εικόνα

Ο Διαιτολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας, Master Practitioner in Eating Disorders, με το βιβλίο «Αναζητώντας το Μαγικό Βάρος των Ονείρων σου» ολοκληρώνει την τριλογία των βιβλίων του που αφορούν τις διαταραχές πρόσληψης τροφής και την διαχείριση του βάρους παρουσιάζοντας απλόχερα όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά του για το πως ο καθένας μπορεί να πετύχει το δικό του «μαγικό βάρος».

Open Webinar με τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Ευάγγελο Ζουμπανέα

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών σας προσκαλούν σε open webinar με τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Ευάγγελο Ζουμπανέα, Master Practitioner in Eating Disorders,
με θέμα «Τεχνικές στη διαχείριση και σταθεροποίηση της απώλειας σωματικού βάρους» την Τετάρτη16 Ιουνίου 2021.

Κριτικές αναγνωστών

Νικολέτα Γιαλελάκη, Ψυχολόγος & Master Practitioner in Eating Disorders 1 Ιουνίου 2021

Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας μας προσκαλεί για άλλη μια φορά, στον μαγικό κόσμο της τροφής και όχι μόνο. Μας κερνάει απλόχερα όσα ο ίδιος έχει ανακαλύψει, μάθει και δημιουργήσει, στη διάρκεια της προσωπικής και επαγγελματικής του πορείας.

Το βιβλίο Ανάζητώντας Το Μαγικό Βάρος Των Ονείρων Σου, φτάνει ολόφρεσκο μπροστά μας, για να συμπληρώσει το μενού που άρχισε με τη Διατροφική Νοημοσύνη και το Thin…Positive. Διευρύνει ακόμα περισσότερο το οπτικό πεδίο γύρω από τις έννοιες δίαιτα και διατροφή.

Το χορταστικό περιεχόμενό του, σερβιρισμένο με χιούμορ και αμεσότητα, ισορροπεί ανάμεσα στα προσωπικά βιώματα και στην επιστημονική γνώση. Συνοδεύεται με ποικίλες αναφορές στην τέχνη- ζωτικό συστατικό άλλωστε, τόσο για τον ίδιο τον συγγραφέα, όσο και για όλους μας!

Κινηματογραφικοί ήρωες και στίχοι από αγαπημένα τραγούδια γίνονται η αφορμή να ξεκινήσει η αναζήτηση στην ανθρώπινη φύση, στο τι μαγικό μπορεί να συμβαίνει πίσω από αυτό που αντιλαμβανόμαστε με την πρώτη και συνήθως βιαστική ματιά. Κίνητρο σε αυτή την αναζήτηση φαίνεται να είναι η ανάγκη για διαρκή βελτίωση της ποιότητας της ζωής και η αδιάκοπη ροή της ευεξίας.

Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας ζει (σ)την εποχή του

Αναγνωρίζει και συνδέεται με όσα δώρα μας έχει προσφέρει, όχι μόνο η φύση, αλλά και η επιστήμη και η τεχνολογία.

Τα εκτιμάει και τα αξιοποιεί, δίνοντας μας ιδέες για το πώς και οι ίδιοι μπορούμε να ωφεληθούμε από αυτά. Τίποτα δεν αποκλείεται, δεν κρύβεται κάτω από το χαλί ή μάλλον κάτω από το τραπεζομάντιλο.

Όλα έχουν τον χώρο τους. Αρκεί, μας ενθαρρύνει ο συγγραφέας, να τα προσεγγίσουμε και να τα διαχειριστούμε με τον κατάλληλο για εμάς τρόπο: ξεχωριστό και φροντιστικό.

Στο τραπέζι αυτού του εγχειρήματος έχει προσκεκλημένους, ειδικούς, όλοι μετρ στο αντικείμενό τους. Όλοι μαζί, μας προσφέρουν την εμπεριστατωμένη γνώση τους, για την πορεία στο ευ ζην.

Κάθε κεφάλαιο είναι και μια θρεπτική μπουκιά. Μας προσκαλεί σε μια διαδικασία γευσιγνωσίας, στρέφοντας την προσοχή μας, σιγά σιγά, σε όλες τις υπερτροφές που τη συνθέτουν. Μας προκαλεί να παρατηρήσουμε, να αγκαλιάσουμε την ύπαρξή μας, να αποδομήσουμε και να ξαναπαρασκευάσουμε, με φρέσκα υλικά, τις πολύτιμες διαστάσεις της ζωής μας, να γράφουμε οι ίδιοι τη συνταγή της προσωπικής και συλλογικής ευτυχίας.

Αυτός φαίνεται να είναι και ο μόνος δρόμος. Αν αποφασίσουμε να τον ακολουθήσουμε, μπορούμε, όχι μόνο να ονειρευόμαστε, αλλά να κατακτήσουμε και να διατηρήσουμε μόνιμα το πολυπόθητο Μαγικό Βάρος.

Μόνο που τότε ο δείκτης στη ζυγαριά δεν θα δείχνει κιλά και γραμμάρια.

Βάσια Φραγκίσκου Παιδαγωγός – Perfomer Σελίδα χειροτεχνημάτων instagram @montelierbyvasiaf

Έχοντας διαβάσει επανειλημμένες φορές τη “βίβλο” των διατροφικών διαταραχών Διατροφική Νοημοσύνη αλλά και το Thin Positive (πέρα απ τα εκπληκτικά βιβλία συνταγών του) ήρθε το Αναζητώντας το μαγικό βάρος των ονείρων σου να συμπληρώσει τις πολύτιμες αυτές γνώσεις με νέα δεδομένα και μια απόλυτα σύγχρονη και χιουμοριστική γραφή! Μας μαθαίνει πως το αδυνάτισμα δεν είναι ο στόχος αλλά το αποτέλεσμα της συνολικής φροντίδας του εαυτού μας! Αισθάνομαι συγκινημένη κι ευγνώμων που έχω τη δυνατότητα να διαβάζω αυτές τις σπουδαίες γνώσεις του Κ. Ζουμπανέα, που πάλι απλόχερα μας χαρίζει μέσα απ το βιβλίο του και μας ξεκλειδώνει κόσμους, μας χαράζει νέους δρόμους και αποτελεί την πυξίδα, για να μη χάνουμε ποτέ τον δρόμο μας στο ταξίδι της αυτοφροντίδας και της καλής ζωής! Έχω όμως και μια μεγάλη ανησυχία… ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΏΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ; Εγώ ξεκίνησα ήδη τις παραγγελίες για δώρα σε αγαπημένα μου άτομα! Ευχαριστούμε ειλικρινά!

Σπυριδούλα Νικομάνη, διαιτολόγος, Κέρκυρα

Το βιβλίο ” Το μαγικό βάρος των ονείρων σου”, είναι απλά υπέροχο… ευχάριστο… δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς διότι από τα μονοπάτια της διατροφής σε ταξιδεύει σε άλλα βιβλία καθώς επίσης και το χιούμορ του σε κάνει ακόμα και να χαμογελάσεις… τώρα πια κάθε που θέλω να φάω ένα γλυκό το ξανασκέφτομαι διότι δε θέλω να ταΐσω άλλο τα «κακά βακτήρια»… πόσο εντύπωση μου έκανε αυτή η τόσο παραστατική ανάλυση σχετικά με τα βακτηρία… απορώ όμως…. πως θυμόσουν τόσες φράσεις από τόοοσα βιβλία που έχεις διαβάσει… απλά συγχαρητήρια… τίποτα άλλο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό το μοίρασμα σκέψεων…

Σταματία Καμπούρη Διαιτολόγος Χίος

Και τα δύο βιβλία είναι εκπληκτικά. Τα ευχαριστήθηκα! Δεν είναι μόνο οι πληροφορίες που δίνονται αλλά πρωτίστως ο τρόπος που αυτές μεταφέρονται. Ένας τρόπος ιδιαιτέρως διεισδυτικός. Βαγγέλη, έχεις συμβάλλει τα μέγιστα στην αλλαγή της νοοτροπίας των “ειδικών”σε σχέση με τη διατροφή, το σώμα και την υγεία. Αυτή η νέα γενιά επιστημόνων φέρει τα αποτυπώματά σου. Να είσαι γερός και πάντα δημιουργικός.

Διαβάσατε το βιβλίο; Μπορείτε να στείλετε και τα δικά σας σχόλια στο info@diatrofi.gr.

Ένας executive Chef έρχεται στο σπίτι σας

healthy cooking @home
Ένας executive Chef έρχεται να σας μαγειρέψει στο σπίτι σας δωρεάν!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

κοτόπουλο με λαχανικά

Κοτόπουλο με λαχανικά

Το κοτόπουλο με λαχανικά είναι μια απλή και νόστιμη συνταγή που παντρεύει δύο βασικές και απαραίτητες ομάδες τροφίμων. Φαγητό κατσαρόλας με πλούσια

Scroll to Top