9i-imerida-keadd-1024x512

9η Ημερίδα ΚΕΑΔΔ: Ρυθμίζοντας τον Διαβήτη Τύπου 2

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών σας προσκαλεί σε μία δωρεάν διαδικτυακή ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα διαχείρισης του Διαβήτη Τύπου 2 την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 10:00-15:00.

Θεματολογία

  • Συντηρητικά τροφίμων και πρόσθετα, πως επηρεάζουν την υγεία μας (Σταμάτης Λορέντζος, Τεχνολόγος Τροφίμων)
  • Η σημασία της άσκησης στην διαχείριση του διαβήτη τύπου 2 και στην βελτίωση των επιπέδων του σακχάρου (Δημήτρης Βουδούρης ,Καθηγητής Φυσικής Αγωγής)
  • Η σημασία του τρόπου μαγειρέματος στην εμφάνιση του διαβήτη (Ευάγγελος Ζουμπανέας, Διαιτολόγος Διευθυντής ΚΕΑΔΔ)
  • Τεχνικές Υγιεινής Μαγειρικής (Άγγελος Πάντος, Ecxecutive Chef Saladmaster)
  • Ένας πλήρης οδηγός διατροφικής καθοδήγησης για τα άτομα με διαβήτη τύπου 2 (Μαρία Σκούρα, Διαιτολόγος)

Η ημερίδα θα μεταδοθεί δωρεάν από την επίσημη σελίδα του ΚΕΑΔΔ στο Facebook και από την επίσημη σελίδα της επιστημονικής ομάδας Διατροφή στο Facebook.

Ένας executive Chef έρχεται στο σπίτι σας

healthy cooking @home
Ένας executive Chef έρχεται να σας μαγειρέψει στο σπίτι σας δωρεάν!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

χαλβάς

Χαλβάς ο θρεπτικός

Ο χαλβάς είναι ένα γλύκισμα πολλών αιώνων που συναντάται για πρώτη φορά στο μεσαίωνα και με το πέρασμα των χρόνων ταξίδεψε σε

χαλούμι

Χαλούμι το Κυπριακό

Το χαλούμι αποτελεί το παραδοσιακό τυρί της μεγαλονήσου. Χρησιμοποιείται σαν τρίμμα στα μακαρόνια, συνοδεύει σαλάτες, σκέτο μέσα σε κυπριακή πίτα, ψήνεται στα

Scroll to Top