Χαρουπάλευρο: ιδιότητες, τρόποι χρήσης και συνταγές
Τι είναι το χαρουπάλευρο Το χαρουπάλευρο προέρχεται από τον καρπό της χαρουπιάς (Ceratonia siliqua), ενός δέντρου που ευδοκιμεί κυρίως στις μεσογειακές χώρες. Οι καρποί της, γνωστοί ως χαρούπια, έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως φυσική πηγή γλυκαντικού. Ακόμα και ως υποκατάστατο του κακάο, ιδιαίτερα σε περιόδους έλλειψης ή νηστείας. Σήμερα, το χαρουπάλευρο κερδίζει επάξια τη θέση […]
Χαρουπάλευρο: ιδιότητες, τρόποι χρήσης και συνταγές Read More »