Πάρε το πρωινό στα χέρια σου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Το πρωινό αποτελεί ένα από τα βασικά ημερήσια γεύματα, ίσως το πιο βασικό, καθώς αυτό είναι που θα μας δώσει την ενέργεια για να ξεκινήσουμε δυναμικά την ημέρα μας. Η «κλασική» επιλογή πρωινού, τα δημητριακά, παρασκευάζονται από σιτηρά, ενώ σερβίρονται σε ποικίλες παραλλαγές, όπως με γάλα ή γιαούρτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός.
Τα Πολυδημητριακά μπισκότα πρωινού είναι μια νόστιμη και εύκολη λύση και είναι ειδικά σχεδιασμένα για το πρωινό γεύμα για εκείνους που αναγνωρίζουν την αξία του, αλλά δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο για αυτό στην καθημερινότητά τους.
Συνδυάζουν 4 δημητριακά ολικής άλεσης (σιτάρι, βρώμη, σίκαλη και κριθάρι), 7 βιταμίνες και μέταλλα και απολαυστικά συστατικά όπως σοκολάτα και φρούτα. Μπορεί να καταναλωθούν με γάλα, να τα απολαύσεις καθώς ετοιμάζεσαι για τη δουλειά, να τα πάρεις μαζί σου αν δεν προλαβαίνεις να φας πρωινό στο σπίτι και να τα καταναλώσεις στο διάλειμμα, ενώ συνδυάζονται τέλεια με τον πρωινό καφέ. Έτσι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα συστατικά για ένα δημιουργικό και υγιεινό ξεκίνημα της ημέρας.
Η γκάμα των ΠΟΛΥΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΠΡΩΙΝΟΥ, είναι μεγάλη και περιλαμβάνει  τα ΠΟΛΥΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ 4 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ και κακάο, χωρίς ζάχαρη, για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη, τα ΠΟΛΥΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ 4 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ και σοκολάτα, για όσους αναζητούν σοκολατένια απόλαυση στο πρωινό τους, τα ΠΟΛΥΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ 4 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ και muesli, και τα ΠΟΛΥΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ 4 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ και γάλα και ασβέστιο, απαραίτητο συστατικό για την υγεία των οστών.
Συνδυάζοντας τα με μία μερίδα φρούτου και ένα γαλακτοκομικό προϊόν, έχουμε ένα πλήρες πρωινό.
Σύμφωνα με το Cancer Council (2015), οι φυτικές ίνες μπορούν να βοηθήσουν στην εξασφάλιση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος και στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του εντέρου. Επίσης, η κατανάλωση μιας διατροφής υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2 και καρδιακών παθήσεων και μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους. Η κατανάλωση Πολυδημητριακών παρέχει αυτές τις πολύτιμες φυτικές ίνες βοηθώντας μας σημαντικά στο να εξασφαλίσουμε όλα τα παραπάνω οφέλη.
Βιβλιογραφία  :
Cancer Council (2015). Fibre, wholegrain cereals and cancer https://www.cancercouncil.com.au/21775/cancer-prevention/diet-exercise/nutrition-diet/fruit-vegetables/fibre-wholegrain-cereals/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αυτισμός

Αυτισμός και συμπτώματα

Ο αυτισμός αποτελεί μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου και επηρεάζει κατά βάση τον τρόπο με τον οποίο ένα

Scroll to Top