Γυάλινος Διαχυτής Αιθέριων Ελαίων με Φωτισμό

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

“Ένας πρωτότυπος και κομψός διαχυτής αιθέριων ελαίων”

Πρωτότυπος, ισχυρός, με διακριτικό και κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε χώρo! Ο Γυάλινος Διαχυτής Αιθέριων Ελαίων με Φωτισμό της Florame είναι ο πιο όμορφος και αποτελεσματικός τρόπος διάχυσης για να απολαμβάνουμε τα οφέλη των αιθέριων ελαίων.
Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Florame ειδικεύεται στην αρωματοθεραπεία, τα αιθέρια έλαια και τη διάχυσή τους. Πιστή στις ρίζες της, δημιούργησε μια νέα ηλεκτρική συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων που δεν θερμαίνει τα αιθέρια έλαια, αλλά τα εξαπλώνει σε μορφή εκνέφωσης, δηλαδή μιας αρωματικής ομίχλης (mist).

  • Διαχέει μια αρωματική ομίχλη και παράλληλα φωτίζεται
  • Χάρη στη δυνατότητα φωτισμού κατά τη διάχυση, δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο.
  • Μπορεί επίσης να αλλάζει και χρώμα, σύμφωνα με τη διάθεση μας.
  • Σε σχήμα οβάλ, με ντιζαϊνάτο σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε στυλ σπιτιού. Ενδείκνυται για χώρο από 20τμ. έως 100τμ. 

Χρησιμοποιήστε αγνά αιθέρια έλαια, κατά προτίμηση βιολογικής καλλιέργειας. Επιδιώκοντας συνεχώς την μέγιστη καθαρότητα και διαφυλάσσοντας παράλληλα τα διαφορετικά είδη, η Florame έχει δεσμευτεί να προσφέρει μέσω της διαδικασίας απόσταξης με ατμό, την πεμπτουσία από τον πυρήνα του φυτού, με το υπέροχο λεπτό άρωμά του: το Αιθέριο Έλαιο. Είτε σε καθαρή μορφή είτε αναμεμειγμένα σε αποκλειστικές ενώσεις, η Florame αναδεικνύει τις αρετές των οργανικών αιθέριων ελαίων για να δημιουργήσει προϊόντα που αποκαθιστούν τη φυσική αρμονία σε σώμα και νου.
 Περισσότερες έξυπνες ιδέες Διαχυτών Αιθέριων Ελαίων:
USB Ηλεκτρικό Αρωματοδοχείο – Florame: πρακτικό, μεταφερόμενο, αθόρυβο ηλεκτρικό αρωματοδοχείο με θύρα USB! Μπορείτε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, να εξαφανίσετε δυσάρεστες οσμές στο γραφείο, στο αυτοκίνητο ή στο δωμάτιο, με τη διάχυση ευχάριστων αρωμάτων από αιθέρια έλαια που αυξάνουν την παραγωγικότητα, ενισχύουν τη θετική διάθεση και προστατεύουν από την ανάπτυξη βακτηρίων.
Κεραμεικός Διαχυτής Αιθέριων Ελαίων με Χρονόμετρο – Florame: απλώνει στο χώρο μια συμπυκνωμένη αρωματική ομίχλη, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο χρονόμετρο για να ελέγχετε εσείς τη χρονική στιγμή της διάχυσης.

Δείτε Περισσότερα Εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

Scroll to Top