Έλεγχοι στην αγορά του καταναλωτή

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

      Αθήνα 4 Απριλίου 2019  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο της υλοποίησης του ετησίου προγράμματος τακτικών ελέγχων, διενήργησε σήμερα 4 Απριλίου ενδελεχείς τακτικούς ελέγχους στο σύνολο των καταστημάτων της “Αγοράς του Καταναλωτή” στη νέα πτέρυγα λιανικής πώλησης του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών  στην περιοχή του Ρέντη.
Οι έλεγχοι στα καταστήματα της “Αγοράς του Καταναλωτή”, τα οποία διαθέτουν κρέατα, ψάρια, οπωροκηπευτικά, παραδοσιακά προϊόντα, κατεψυγμένα, ξηρούς καρπούς, αλλαντικά, τυριά και αρτοσκευάσματα, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλει ο ΕΦΕΤ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την προστασία των καταναλωτών και τη διαπίστωση της συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με τις απαιτήσεις της Εθνικής και Ενωσιακής νομοθεσίας για τα τρόφιμα.
Η ιδιαίτερη σημασία της διενέργειας των ελέγχων και εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα σηματοδοτήθηκε από την παρουσία στο χώρο της “Αγοράς” του Προέδρου και του Προϊστάμενου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του ΕΦΕΤ, οι οποίοι με δηλώσεις τους κάλεσαν το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις σε μία συμμαχία για την ανάπτυξη συνειδητής και υπεύθυνης καταναλωτικής συμπεριφοράς σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων και τις υγιείς διατροφικές συνήθειες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αυτισμός

Αυτισμός και συμπτώματα

Ο αυτισμός αποτελεί μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου και επηρεάζει κατά βάση τον τρόπο με τον οποίο ένα

Scroll to Top