Ακούστε σε επανάληψη όλη την συνέντευξη από τον Alpha 9,89 > εδώ
Δημοσιογράφος, μητέρα δυο παιδιών με μέσο ωράριο εργασίας 8.00-20.00
Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων ξυπνάει πολύ νωρίς ώστε να κάνει καθημερινή άσκηση και στη συνέχεια καταναλώνει όλα τα γεύματα της στο κανάλι πλην του βραδινού. Αυτό απαιτεί μια προσεκτική προετοιμασία από το προηγούμενο βράδυ ώστε να έχει όλα τα γεύματά της διαθέσιμα την στιγμή που τα χρειάζεται. Από την κουβέντα μας φάνηκε ότι έχει σημαντικές γνώσεις για τη σωστή διατροφή και χρειάστηκε να κάνω μικρές διορθωτικές παρεμβάσεις.
Ακολουθεί ένα ενδεικτικό Diet Coaching αποκλειστικά για την Μαρία Νικόλτσιου
Πριν την πρωινή άσκηση >
Ένα φλιτζάνι αφέψημα με ένα κουταλάκι μέλι και ένα κουταλάκι φρέσκια γύρη μελισσών
Κατά τη διάρκεια της άσκησης
500ml ρόφημα με 50% φυσικό χυμό και 50% φυσικό μεταλλικό νερό με 4-5 κόκκους φυσικό θαλασσινό αλάτι για την πρόληψη της αφυδάτωσης
Πρωινό >
Μετά την άσκηση
Ένα γιαούρτι με δυο τραγανά τρουφάκια με μέλι και καρύδι (see more) και ένα φρούτο
Πρόγευμα στον Άλφα >
Μια αραβική πίτα με μαρούλι και γαλοπούλα (see more)
Μεσημεριανό >
Σαλάτα με ζυμαρικά βίδες, τόνο και λαχανικά (see more)
Απογευματινό >
Ένα κομμάτι πειραγμένο Cheese cake με ένα φρούτο
Βραδινό
Μπριάμ με φρέσκα λαχανικά,(see more) με τυρί φέτα και κρητικό παξιμάδι
Συμπληρωματικά >
Μια πολυβιταμίνη με έμφαση την επαρκή περιεκτικότητα σιδήρου μετά το πρόγευμα ώστε να βοηθήσει να ανταπεξέλθει σωστά στις δραστηριότητες της μέρας.
Δείτε όλους τους τρόπους παρασκευής κάνοντας κλικ στους υπερσυνδέσμους κάθε συνταγής και κάντε το προσωπικό σας Diet Coaching κάνοντας download την εφαρμογή στο site www.diet-coaching.gr (see more)







