διασκεδαστικές δραστηριότητες

Διασκεδαστικές δραστηριότητες για να μην κάθεστε σπίτι!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Εάν δεν είστε ιδιαίτερα αθλητικοί τύποι και θέλετε να δραστηριοποιηθείτε λίγο, από το να κάθεστε με τις ώρες στον καναπέ και να βλέπετε τηλεόραση, ορίστε μερικές ιδέες για διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε και ταυτόχρονα να ασκηθείτε!

Ακούστε μουσική και χορέψτε

Βάλτε τους αγαπημένους σας τραγουδιστές και χορέψτε με τα τραγούδια τους για όση περισσότερη ώρα μπορείτε!

Πλέον μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο μουσική, αλλά και ολόκληρα προγράμματα zumba, γυμναστικής και aerobic και να προσπαθείτε να τα κάνετε ενώ τα βλέπετε. Ακόμα και αν δεν καταφέρνετε να κάνετε ό,τι βλέπετε δεν πειράζει. Και μόνο το να προσπαθήσετε να κάνετε αυτά που δείχνουν, δεν θα το πιστεύετε πόσο θα ιδρώσετε!

Διασκεδαστικές δραστηριότητες: Βόλτα με ένα κατοικίδιο

Εάν έχετε κατοικίδιο ζωάκι στο σπίτι, αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας μαζί του: φροντίστε το, παίξτε μαζί του, ή ακόμα καλύτερα, αν γίνεται, πηγαίνετε το μια βόλτα!

Εάν έχετε ποδήλατο, εκμεταλλευτείτε το!

Είναι η ιδανική περίοδος του χρόνου για να ξεκινήσετε να μετακινείστε με ποδήλατο. Πγαίνετε στην δουλειά, κάνετε τα ψώνια σας, πηγαίνετε για καφέ. Ανεβείτε πάνω στο ποδήλατο και κάντε μια βόλτα στη γειτονιά!

Διασκεδαστικές δραστηριότητες : Χρησιμοποιείστε τις σκάλες!

Θυμηθείτε τι κάνατε πριν αγοράσετε αυτοκίνητο. Ξεκινήστε να πηγαίνετε παντού με τα πόδια ή με το ποδήλατο.

Φροντίστε κάθε μέρα να έχετε λόγο να βγείτε από το σπίτι. Ψώνια του σούπερ μάρκετ, πληρωμή κάποιου λογαριασμού, μικροδουλειές σε κοντινές αποστάσεις (π.χ. φούρνο, περίπτερο).

Παίξτε με παιδιά

Το παιχνίδι με παιδιά είναι από τις πιό διασκεδαστικές δραστηριότητες που υπάρχουν. Εάν έχετε παιδιά ή ανίψια, ξεθάψτε παιχνίδια που παίζατε όταν ήσασταν μικροί στην γειτονιά και παίξτε τα μαζί τους.

Σκοινάκι, μήλα, βόλεϊ, ρακέτες, μπάσκετ, λαστιχάκι, κουτσό, μπουγέλο, κρυφτό! Και θα διασκεδάσετε και θα κινηθείτε όλοι!

Ένας executive Chef έρχεται στο σπίτι σας

healthy cooking @home
Ένας executive Chef έρχεται να σας μαγειρέψει στο σπίτι σας δωρεάν!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

χαλβάς

Χαλβάς ο θρεπτικός

Ο χαλβάς είναι ένα γλύκισμα πολλών αιώνων που συναντάται για πρώτη φορά στο μεσαίωνα και με το πέρασμα των χρόνων ταξίδεψε σε

χαλούμι

Χαλούμι το Κυπριακό

Το χαλούμι αποτελεί το παραδοσιακό τυρί της μεγαλονήσου. Χρησιμοποιείται σαν τρίμμα στα μακαρόνια, συνοδεύει σαλάτες, σκέτο μέσα σε κυπριακή πίτα, ψήνεται στα

Scroll to Top