Χριστουγεννιάτικη Σύνθεση Αιθέριων Ελαίων "Christmas Gourmandise"

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

To Άρωμα των Χριστουγέννων”

Ανακαλύψτε τη μαγεία των Χριστουγέννων με το αγαπημένο μείγμα αιθέριων ελαίων, Christmas Gourmandise!
Σύμφωνα με το έθιμο των 13 Επιδορπίων στη γαλλική Προβηγκία, μετά το Χριστουγεννιάτικο γεύμα κατακλύζουν το τραπέζι 13 επιδόρπια, τα οποία συμβολίζουν τον Ιησού Χριστό και τους 12 αποστόλους. Τα αρώματατα του Christmas Gourmandise θυμίζουν τη θαλπωρή της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, όπου η φλούδα πορτοκαλιού και η κανέλα αναμειγνύονται με τα αρώματα αυτών των λιχουδιών και της φωτιάς του τζακιού.
Η σύνθεση αιθέριων ελαίων Christmas Gourmendise με Γλυκό Πορτοκάλι, Κανέλα, Κάρδαμο, Υλανγκ-Υλάνγκ από 100% πιστοποιημένα βιολογικά έλαια είναι ιδανική για να δημιουργήσετε εορταστική ατμόσφαιρα στο χώρο σας και να νιώσετε την κατάνυξη των Χριστουγέννων!
Όλα τα αιθέρια έλαια της Florame φέρουν την ένδειξη ‘συστατικά βιολογικής γεωργίας’ μια εγγύηση βέλτιστης ποιότητας που αναγνωρίζεται από αυστηρούς ελέγχους. Επιδιώκοντας συνεχώς την μέγιστη καθαρότητα και διαφυλάσσοντας παράλληλα τα διαφορετικά είδη, η Florame έχει δεσμευτεί να προσφέρει μέσω της διαδικασίας απόσταξης με ατμό, την πεμπτουσία από τον πυρήνα του φυτού, με το υπέροχο λεπτό άρωμά του: το Αιθέριο Έλαιο.
Τα αιθέρια έλαια είναι εύοσμες, πτητικές ουσίες, που εξάγονται από ένα αρωματικό φυτό σε υγρή μορφή. Η σύνθεση των αιθέριων ελαίων είναι πολύ περίπλοκη. Μπορούν να περικλείουν εκατοντάδες διαφορετικά μόρια, που το καθένα έχει ειδικές βιοχημικές ιδιότητες και αρώματα. Αυτά τα μόρια δρουν σε συνέργια, γεγονός που εξηγεί την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία τους στη χρήση.
Η σειρά μειγμάτων για διάχυση της Florame είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να αρωματίσουν το δωμάτιο, το σπίτι ή το γραφείο με υπέροχα, φυσικά αρώματα αιθέριων ελαίων ή όσους χρησιμοποιούν την αρωματοθεραπεία για να αντιμετωπίσουν καθημερινά θέματα, όπως στρες, κούραση κλπ.

Δείτε Περισσότερα Εδώ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αυτισμός

Αυτισμός και συμπτώματα

Ο αυτισμός αποτελεί μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου και επηρεάζει κατά βάση τον τρόπο με τον οποίο ένα

Scroll to Top