Οι νέες Τάσεις Στο Μακιγιάζ Με Τις Οποίες θα Πάθουμε Εμμονή

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

  • Φρέσκο Δέρμα

Όσο και να λατρέψαμε τα strobbing & contouring, η τάση το καλοκαίρι είναι υγιές δέρμα που αναπνέει, ενυδατωμένο και με φυσική λάμψη. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε ελαφριά βάση, κάτι που μπορούμε να πετύχουμε πολύ εύκολα με μία ενυδατική κρέμα με χρώμα και αντιηλιακή προστασία. Έχοντας τη φυσική βάση η ένταση θα δοθεί στα μάτια και τα χείλη!

  • Lip gloss

Παρόλο που στις προηγούμενες σεζόν – και ειδικά πέρυσι το καλοκαίρι που κυριαρχούσαν τα ματ χείλη με κραγιόν σε έντονα χρώματα – φέτος επανέρχεται το lip gloss. Το νέο στυλ ξαναφέρνει όγκο, λάμψη, φρεσκάδα, και νεανική όψη στα χείλη και το πρόσωπο. 

  • Ombre effect lips

Έντονα χείλη με εφέ ombre, είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε εύκολα χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν: μία πιο σκούρα απο το περίγραμμα προς τα μέσα, και μία πιο φωτεινή – ακόμη και φωσφοριζέ απόχρωση – πηγαίνοντας προς το εσωτερικό των χειλιών.

  • Το ροζ είναι το νέο nude

Όλες οι αποχρώσεις του ρόζ αποτελούν τάση φέτος. Δίνουν ένα καλοκαιρινό look στο πρόσωπο, είτε αν χρησιμοποιηθούν σε κάποια απόχρωση σκιάς στα μάτια, είτε ως ρουζ, είτε στα χείλη.

  • Μαύρο υγρό winged Eyeliner

Εξακολουθεί το μαύρο υγρό Eyeliner να είναι τάση και το καλοκαίρι, με γυαλιστερό φινίσμα και τραβηγμένο ελαφρώς προς τα επάνω στην άκρη του ματιού.

  • Μεταλλικές αποχρώσεις στα μάτια

Οι μεταλλικές αποχρώσεις στις σκιές, και συγκεκριμένα χρυσά και μπρονζέ χρώματα, ταιριάζουν απόλυτα σε μαυρισμένο δέρμα.

Δείτε περισσότερα Εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αυτισμός

Αυτισμός και συμπτώματα

Ο αυτισμός αποτελεί μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου και επηρεάζει κατά βάση τον τρόπο με τον οποίο ένα

Scroll to Top