Προβιοτικά για την Αντιβίωση

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Γιατί να πάρει κάποιος τα κατάλληλα προβιοτικά μαζί με την αντιβίωση;
Είναι γνωστό ότι τα κλασικά αντιβιοτικά έχουν αρνητική επίδραση στα φιλικά βακτήρια του πεπτικού μας συστήματος. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από παρενέργειες των αντιβιοτικών  όπως είναι η διάρροια, η κολπική μυκητίαση και η αίσθηση κόπωσης. Εξαιτίας αυτών εκτιμάται ότι 1 στους 5 ανθρώπους καταλήγει να μην ολοκληρώνει την αντιβιοτική του αγωγή. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, καθώς αν μια θεραπεία δεν ολοκληρωθεί, δίνεται η ευκαιρία στους παθογόνους μικροοργανισμούς να αναπτύξουν αντοχή σε αυτό το συγκεκριμένο αντιβιοτικό.
Γιατί το «Optibac – για την αντιβίωση» είναι τα καταλληλότερο ;  
Οι επιστήμονες ερευνούν τα προβιοτικά στελέχη που εμπεριέχονται στο προϊόν «Optibac – για την αντιβίωση»  για περισσότερα από 20 χρόνια. Μια σειρά δημοσιευμένων μελετών υψηλού κύρους αποδεικνύει ότι αυτά τα στελέχη βοηθούν σημαντικά στη μείωση των παρενεργειών από τα αντιβιοτικά. Το προϊόν εμπεριέχει 4 δισεκατομμύρια (4Χ109) εξειδικευμένα στελέχη προβιοτικών: το Lactobacillus acidophilus Rosell-52 και το Lactobacillus rhamnosus Rosell-11. Είναι αποδεδειγμένο πως ενισχύει τα επίπεδα φιλικών βακτηρίων στο έντερο κατά τη λήψη των αντιβιοτικών, έτσι ώστε «παθογόνα» βακτήρια σαν το C. difficile, να μην έχουν το περιθώριο να προκαλέσουν συμπτώματα όπως η διάρροια. Επιπλέον, εργαστηριακές δοκιμές έδειξαν ότι τα δύο αυτά στελέχη έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα σε πολλούς τύπους λοιμώξεων.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 74323/11-07-2018. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Γιατι να το επιλέξω;

Γιατί το «Optibac – για την αντιβίωση» είναι τα καταλληλότερο ;  Οι επιστήμονες ερευνούν τα προβιοτικά στελέχη που εμπεριέχονται στο προϊόν «Optibac – για την αντιβίωση»  για περισσότερα από 20 χρόνια. Μια σειρά δημοσιευμένων μελετών υψηλού κύρους αποδεικνύει ότι αυτά τα στελέχη βοηθούν σημαντικά στη μείωση των παρενεργειών από τα αντιβιοτικά. Το προϊόν εμπεριέχει 4 δισεκατομμύρια (4Χ109) εξειδικευμένα στελέχη προβιοτικών: το Lactobacillus acidophilus Rosell-52 και το Lactobacillus rhamnosus Rosell-11. Είναι αποδεδειγμένο πως ενισχύει τα επίπεδα φιλικών βακτηρίων στο έντερο κατά τη λήψη των αντιβιοτικών, έτσι ώστε «παθογόνα» βακτήρια σαν το C. difficile, να μην έχουν το περιθώριο να προκαλέσουν συμπτώματα όπως η διάρροια. Επιπλέον, εργαστηριακές δοκιμές έδειξαν ότι τα δύο αυτά στελέχη έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα σε πολλούς τύπους λοιμώξεων. Αρκετοί θεωρούν ότι η λήψη προβιοτικών μαζί με αντιβίωση είναι χάσιμο χρόνου, αφού αυτά δεν είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Αυτό ενδέχεται να συμβαίνει με κάποια προβιοτικά στελέχη όχι όμως με τα συγκεκριμένα που έχουν επιλεγεί για το «Optibac – για την αντιβίωση». Η έρευνα δείχνει ότι τα δύο συγκεκριμένα στελέχη, το Lactobacillus acidophilus Rosell-52 και το Lactobacillus rhamnosus Rosell-11 επιβιώνουν με αποτέλεσμα να φτάνουν στο έντερο ζωντανά, ακόμα και κατά τη διάρκεια της λήψης των αντιβιοτικών!Οι επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν την αξία των Lactobacillus acidophilus Rosell-52 και Lactobacillus rhamnosus Rosell-11
Σε μια μελέτη που διεξήχθη ανάμεσα σε δυο γκρουπ συνολικά 57 ασθενών (Ivanko O. & Radutnaya E., 2005)  που ελάμβαναν αντιβιοτικά, φάνηκε πως η ομάδα που δεν έπαιρνε παράλληλα Lactobacillus acidophilus Rosell-52 και Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, εμφάνισε 36,7% διάρροια που σχετίζεται με τη λήψη των αντιβιοτικών, ενώ η ομάδα που έπαιρνε τα συγκεκριμένα προβιοτικά εμφάνισε διάρροια σε ποσοστό μόλις 7,4%.Σε μια άλλη έρευνα υπολογίστηκε πως ο κίνδυνος ανάπτυξης διάρροιας είναι κατά 80% μικρότερος εάν λαμβάνονται τα συγκεκριμένα προβιοτικά μαζί με την αντιβίωση. Επιστημονική μελέτη  (Song et al., 2010) στην οποία συμμετείχαν 214 ενήλικες στους οποίους είχαν συνταγογραφηθεί αντιβιοτικά για λοιμώξεις του θώρακα, έδειξε ότι λαμβάνοντας τα συγκεκριμένα προβιοτικά παράλληλα με τα αντιβιοτικά,  ο κίνδυνος για εντερικές διαταραχές μειώθηκε σημαντικά σε σύγκριση με τους ασθενείς που έλαβαν εικονικό φάρμακο. «Optibac – για την αντιβίωση» : ιδανικό παράλληλα με τη θεραπεία εκρίζωσης H.PyloriΤα δύο συγκεκριμένα στελέχη Lactobacillus acidophilus Rosell-52 και Lactobacillus rhamnosus Rosell-11 είναι ιδανικά για λήψη παράλληλα με τη θεραπεία για το Helicobacter pylori (τριπλή θεραπεία: 2 αντιβιοτικά και αναστολέας αντλίας πρωτονίων). Μελέτη έδειξε πως τα άτομα που παράλληλα με την τριπλή θεραπεία για το H.pylori έλαβαν και τα συγκεκριμένα προβιοτικά στελέχη, είχαν 20% μεγαλύτερη επιτυχία στην εκρίζωση του H.Pylori (Bielanski et al., 2002).

Οδηγίες

Δοσολογία :1 κάψουλα ημερησίως με το φαγητό, κατά προτίμηση με το πρωινό ή όπως σας υποδείξει ο γιατρός σας.ΟδηγίεςΩς συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να δοθεί στους ενήλικες και τα παιδιά 1 έτους και άνω. Πίνετε άφθονο νερό. Για όσους δεν μπορούν να καταπιούν κάψουλες, η κάψουλα μπορεί να ανοίξει και το περιεχόμενο να αναμειχθεί με ένα κρύο γεύμα ή ρόφημα. Να λαμβάνεται καθόλη τη διάρκεια της αντιβίωσης καθώς και αρκετές ημέρες μετά τη λήξη της. Δεν προκαλεί εξάρτηση και μπορεί να λαμβάνεται σε συνεχή βάση.ΑποθήκευσηΛόγω του μοναδικού τρόπου παραγωγής, τα προβιοτικά της Optibac δεν απαιτούν ψύξη κατά την αποθήκευση τους. Αποθηκεύστε το σε δροσερό, ξηρό μέρος και μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.ΑσφάλειαΤα προβιοτικά γενικώς, δεν συνιστώνται ( εκτός αν το προτείνει ο γιατρός σας) για όσους έχουν συγκεκριμένα ιατρικά θέματα όπως : όσοι είναι σε ανοσοκαταστολή, όσοι έχουν παγκρεατίτιδα, όσοι βρίσκονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όσοι έχουν μέλαινα κένωση, όσοι έχουν κεντρικό φλεβικό καθετήρα, βρέφη με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή ασθενείς με ανοικτές πληγές μετά από χειρουργική επέμβαση.Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, τεχνητά αρώματα ή χρωστικές ουσίες.

Συστατικά

Το προϊόν «Optibac – για την αντιβίωση »  εμπεριέχει 4 δισεκατομμύρια (4Χ109) εξειδικευμένα στελέχη προβιοτικών: το Lactobacillus acidophilus Rosell-52 και το Lactobacillus rhamnosus Rosell-11.

Μάθετε Περισσότερα

Κάθε προβιοτικό στέλεχος των προϊόντων Optibac περνά εργαστηριακά τεστ προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα του, η δυνατότητα να προσκολλάται και να αποικεί στο έντερο, η επιβίωση του από τη γαστρική οξύτητα και τα χολικά άλατα και η δράση του έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών.Η Optibac εγγυάται για τον αριθμό των προβιοτικών στελεχών που εμπεριέχει το κάθε προϊόν της έως και την ημερομηνία λήξης!
healthy cooking @home
Ένας executive Chef έρχεται να σας μαγειρέψει στο σπίτι σας δωρεάν!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

τι ρίχνει άμεσα το ζάχαρο

Τι ρίχνει άμεσα το ζάχαρο

Τι ρίχνει άμεσα το ζάχαρο; Σίγουρα έχετε προσέξει ότι αν περάσουν πολλές ώρες από το τελευταίο σας γεύμα εμφανίζονται διάφορα συμπτώματα όπως

ομελέτα με λαχανικά

Ομελέτα με λαχανικά

Ομελέτα με λαχανικά! Εύκολη, γρήγορη, νόστιμη και θρεπτική ομελέτα με απλά υλικά. Συνταγή με εντυπωσιακό γευστικό αποτέλεσμα. Αν μάλιστα κάποιος θέλει να

βαλεριάνα

Βαλεριάνα

Η βαλεριάνα είναι ένα φυτό που προέρχεται από την Ευρώπη και την Ασία αλλά αναπτύσσεται επίσης στη Βόρεια Αμερική. Χρησιμοποιείται ιατρικά από

Scroll to Top