Πρωτεΐνη από σπόρους Κάνναβης σε σκόνη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

“Υποτιμημένη ή παρεξηγημένη;” 

Υποτιμημένη ή παρεξηγημένη; Μάλλον και τα δύο! Η πρωτεΐνη της κάνναβης είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης, καθώς περιέχει όλα τα 21 γνωστά αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων και των 8 απαραίτητων αμινοξέων, τα οποία δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό. 
Η πρωτεΐνη κάνναβης είναι ιδιαίτερα πλούσια σε πρωτεΐνες αλβουμίνης και εδεστίνη που απορροφώνται εύκολα από το ανθρώπινο πεπτικό σύστημα, απελευθερώνοντας αμινοξέα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δομικά στοιχεία για την ανάπτυξη των μυών και την καθημερινή επισκευή των ιστών.
Η πρωτεΐνη της κάνναβης προέρχεται από το άλεσμα των σπόρων της Cannabis sativa, του γένους της κάνναβης που δεν περιέχει THC, την ενεργό κύρια ουσία που ευθύνεται για την ψυχοενεργή δράση της μαριχουάνας.
Η πρωτεΐνη Κάνναβης περιέχει:
Σίδηρο που συμβάλλει στη φυσική γνωστική λειτουργία και τη φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Φώσφορο που συμβάλλει στη φυσική λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών, στην ενίσχυση του μεταβολισμού και την προστασία των οστών και δοντιών.
Μαγνήσιο που συμβάλλει στη φυσική λειτουργία των μυών, τη φυσική σύνθεση πρωτεϊνών και τη φυσική λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Βιταμίνη Β3 που συμβάλλει στη φυσική ψυχολογική λειτουργία, στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος και τη μείωση της κούρασης και κόπωσης.
Ωμέγα 3 που συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
Η Βιολογική Πρωτεΐνη Κάνναβης σε σκόνη της Canah

 • Δεν περιέχει γλουτένη
 • Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ακόρεστα λιπαρά
 • Σε αντίθεση με άλλες σκόνες πρωτεΐνης, η σκόνη πρωτεΐνης από κάνναβη έχει πλούσια περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα Ωμέγα-6 και Ωμέγα-3, αλλά και την ιδανική αναλογία μεταξύ ωμέγα 6 και ωμέγα 3 για την πλήρη αφομοίωση από τον ανθρώπινο οργανισμό.
 • ‘Έχει 65% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη εδεστίνη, η οποία είναι εύπεπτη, εύκολα απορροφήσιμη από τον οργανισμό και πολύ σημαντική για τη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος. Η εδεστίνη έχει επίσης τη μοναδική ικανότητα να διεγείρει την παραγωγή αντισωμάτων.
 • Η πρωτεΐνη κάνναβης σε σκόνη της Canah, παράγεται μόνο με τεχνική κρυοξήρανσης και δεν απαιτεί τη χρήση εξανίου ή άλλων διαλυτών κατά τη διαδικασία παραγωγής της. Πολλές πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης (σκόνη ή εκχύλισμα) λαμβάνονται με διαλύτες και έτσι προκαλούν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.
 • H συσκευασία περιλαμβάνει ειδική επένδυση για να προστατεύει και να προφυλάσσει την πρωτεΐνη από οξείδωση ή αλλοίωση. Επίσης, συσκευάζεται άμεσα, ώστε να διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα των θρεπτικών συστατικών και τη φυσική φρεσκάδα της.
 • Μπορεί να αναμειχθεί με χυμούς και ροφήματα πρωτεΐνης, αλλά να χρησιμοποιηθεί και σε συνταγές, όπως πίτες, κέικ, ψωμί κ.τ.λ. 

H πρωτεΐνη κάνναβης είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα πρωτεΐνης για:

 • Αθλητές και όσους γυμνάζονται τακτικά, καθώς η πρωτεΐνη αποτελεί το θεμελιώδες δομικό στοιχείο των μυών
 • Χορτοφάγους και vegans, καθώς αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών
 • Όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη που μπορούν να επωφεληθούν από τα βασικά αμινοξέα.
 • Όσους η διατροφή συμπεριλαμβάνει μικρή ή καθόλου ποσότητα ζωικής πρωτεΐνης.

 Δείτε Περισσότερα Εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αυτισμός

Αυτισμός και συμπτώματα

Ο αυτισμός αποτελεί μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου και επηρεάζει κατά βάση τον τρόπο με τον οποίο ένα

Scroll to Top