Κουρκουμάς σε Σπρέι – Better You

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

“Σε μορφή στοματικού σπρέι για μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα” 

Το πρώτο παγκοσμίως συμπλήρωμα Κουρκουμά σε μορφή στοματικού σπρέι απορροφάται από το στοματικό βλεννογόνο, παρακάμπτοντας την εντερική οδό, συνεισφέροντας έτσι στη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών του ουσιών.
Το πρόβλημα ανέκαθεν με τον κουρκουμά ήταν η πολύ χαμηλή απορρόφηση από το έντερο των δραστικών του ουσιών (κουρκουμινοειδή), οι οποίες είναι λιπόφιλες (και άρα υδρόφοβες). Το πρώτο παγκοσμίως συμπλήρωμα Κουρκουμά σε μορφή στοματικού σπρέι χρησιμοποιεί μια σειρά εξελιγμένων τεχνικών, προκειμένου να πετύχει τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα των κουρκουμινοειδών.
Τα 3 δραστικά κουρκουμινοειδή έχουν ενθυλακωθεί σε κυκλοδεξτρίνη με αποτέλεσμα:

  • Μοναδική αύξηση της υδατοδιαλυτότητας των ουσιών αυτών, οι οποίες από τη φύση τους είναι υδρόφοβες (αδιάλυτες στο νερό).
  • Βελτίωση της διασποράς των κουρκουμινοειδών αποτρέποντας τη συσσώρευση τους, γεγονός που προάγει περαιτέρω την απορρόφηση τους.
  • Βελτίωση της γεύσης (παράλληλα το Turmeric Spray της BetterYou έχει προσθήκη φυσικού ελαίου πορτοκαλιού που κάνει τη γεύση ακαταμάχητη).
  • Ένα σκεύασμα απόλυτα φιλικό για τα δόντια.

Ο κουρκουμάς σε σκόνη εμπεριέχει εκ φύσεως κουρκουμινοειδή σε ποσοστό 3%, τη στιγμή που το Turmeric Spray της Better You έχει εκχύλισμα κουρκουμά (και όχι απλά σκόνη κουρκουμά) με 95% κουρκουμινοειδή!
Η καλύτερη παγκοσμίως σύνθεση του Turmeric Spray της BetterYou εξασφαλίζει μέγιστη απορρόφηση των τριών δραστικών κουρκουμινοειδών, με σημαντικές ενδείξεις για πολλά οφέλη υγείας, λόγων των μοναδικών αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων τους.
Η τακτική της ενίσχυσης του κουρκουμά ή και συμπληρωμάτων του με πιπερίνη (δραστική ουσία του πιπεριού) σαφέστατα και ενισχύει την απορρόφηση του, σε καμία όμως περίπτωση δεν λύνει το θέμα της διαλυτότητας του κουρκουμά στο νερό. Ακόμη και με πιπερίνη ο κουρκουμάς παραμένει υδρόφοβος (αδιάλυτος στο νερό). Την πιο πετυχημένη λοιπόν λύση στο θέμα της βιοδιαθεσιμότητας του Κουρκουμά το δίνει η εταιρεία Better You, με το πρώτο παγκοσμίως συμπλήρωμα Κουρκουμά σε μορφή στοματικού σπρέι, για το οποίο χρησιμοποιεί μια σειρά εξελιγμένων τεχνικών, προκειμένου να πετύχει τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα των κουρκουμινοειδών.
Κάθε ημερήσια δόση (4 ψεκασμοί) παρέχει 1.300 mg κουρκουμά και 850 mg δραστικής κυκλοκουρμίνης. Το Turmeric Oral Spray Better You είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών (για παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών συνίσταται μείωση της δόσης σε 2 ψεκασμούς), για εγκύους, για όσους ακολουθούν μια χορτοφαγική ή vegan διατροφή, για διαβητικούς , για άτομα που εμφανίζουν γαστρεντερικές διαταραχές.
Οδηγίες: Συστήνονται 4 ψεκασμοί ημερησίως (η συσκευασία περιέχει 120 ψεκασμούς) οι οποίοι μπορεί να γίνουν σε δύο δόσεις (δυο πρωί – δυο βράδυ) ή όλοι μαζί. Διατηρείστε το αποτέλεσμα του ψεκασμού για 5-7 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα προκειμένου να διεκπεραιωθεί άρτια η απορρόφηση. Mπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς τη λήψη τροφής.

Δείτε Περισσότερα εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αυτισμός

Αυτισμός και συμπτώματα

Ο αυτισμός αποτελεί μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου και επηρεάζει κατά βάση τον τρόπο με τον οποίο ένα

Scroll to Top