Χυμός Άγριας Αλόης – Aloe Ferox

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

“Η ισχυρότερη αλόη!”

 Τι είναι η αλόη Ferox; 
Το φυτό Aloe Ferox (Ferox στα λατινικά σημαίνει άγριος) είναι αυτοφυές και ευδοκιμεί στη Ν. Αφρική. Αν και υπάρχουν περισσότερα από 300 είδη αλόης, μόνο ελάχιστα χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς, όπως η σπάνια αλόη Ferox που είχε χρησιμοποιηθεί από τους αυτόχθονες κατοίκους πολύ πριν από την άφιξη των Ευρωπαίων.
 Γιατί υπερέχει;
Σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα αλόης Vera, η αλόη Ferox δεν φιλτράρεται και έτσι διατηρεί όλα τα φυσικά δραστικά συστατικά της.  Η Aloe Ferox δεν είναι αρδευόμενη ούτε καλλιεργείται με φυτοφάρμακα ή εντομοκτόνα. Το φυτό αυτό είναι αυτοφυές και είναι τόσο δυνατό που η επιβίωσή του οφείλεται στο ίδιο του το ανοσοποιητικό σύστημα.
Υπερέχει σε λειτουργικές ιδιότητες από τα άλλα είδη καλλιεργήσιμων αλόων, όπως η Aloe Vera. Περιέχει πολύ μεγάλο αριθμό πολυσακχαριδίων, τα οποία αιχμαλωτίζουν και αποβάλλουν τα βαριά μέταλλα, αποτοξινώνοντας ενεργά τον οργανισμό. Επίσης δρουν σαν προβιοτικά ενισχύοντας την χλωρίδα του εντέρου, αφού το 80% του αμυντικού μας συστήματος εντοπίζεται εκεί.
Ο 100% φυσικός, βιολογικός και φρέσκος χυμός άγριας αλόης

 • Προέρχεται αποκλειστικά από πιστοποιημένα βιολογικά φύλλα Aloe Ferox
 • Έχει ευχάριστη γεύση
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό
 • Βοηθά στην εύρυθμη λειτουργία του πεπτικού
 • Διεγείρει την πέψη
 • Ανακουφίζει από δυσάρεστα συμπτώματα καούρας, δυσπεψίας, στομαχικές ενοχλήσεις με αναλγητική δράση.
 • Μειώνει τις πιθανότητες κρυωμάτων, γρίπης και ιώσεων
 • Έχει μεγάλη ποσότητα αμινοξέων, σιδήρου, ασβεστίου, ενώ περιέχει βιταμίνες, ανόργανα άλατα, πολυσακχαρίτες, ένζυμα και ιχνοστοιχεία.
 • Σε αντίθεση με άλλους τύπους αλόης δεν χρειάζεται να γίνει χημικός ή βιομηχανικός διαχωρισμός για να εξαχθεί η αλοΐνη (που σε μεγάλη ποσότητα και μακροχρόνια λήψη γίνεται τοξική) από το εξωτερικό των φύλλων. Τα φύλλα της Ferox είναι πολύ σκληρά και ανθεκτικά ώστε κατά τη συγκομιδή τους δεν σπάζουν και έτσι εμποδίζεται η μίξη αλοΐνης με τον χυμό της Ferox που βρίσκεται στο εσωτερικό αυτών.
 • Χωρίς προσθήκη νερού. Η πλειονότητα των χυμών από άλλα είδη αλόης επεξεργάζεται ώστε να γίνει σκόνη, στη συνέχεια αραιώνεται με νερό και φιλτράρεται για να μειωθεί η αλοΐνη στο 0,1mg/lt, ενώ πολύτιμες ιδιότητες της Αλόης χάνονται κατά αυτήν την διαδικασία. Ο χυμός που προκύπτει έχει τη ρευστότητα του νερού, έχει έντονη αλλά όχι πολύ ευχάριστη γεύση. Αντιθέτως, ο χυμός της Ferox δεν υποβάλλεται σε αυτή τη διαδικασία, είναι πιο μεστός, με ευχάριστη γεύση και πολύ πιο περιεκτικός σε λειτουργικά στοιχεία της αλόης.
 • Δεν περιέχει συντηρητικά
 • Σε μπουκάλι UV προστασίας και οικονομική συσκευασία του 1 λίτρου
 • Έχει ευχάριστη γεύση και μπορείτε να το καταναλώσετε σε καθημερινή βάση, κατά προτίμηση πριν το πρωινό, σε διαλυτή ή αδιάλυτη μορφή, σκέτο ή να το αναμείξετε σε χυμό φρούτων.

Συνταγή για ρόφημα με Aloe Ferox
Ένα ρόφημα που αποτοξινώνει τον οργανισμό, χαρίζει ενέργεια και αυξάνει το μεταβολισμό.
Υλικά: 1 κουταλιά της σούπας τζίντζερ σε σκόνη, 1 κουταλιά της σούπας Aloe Ferox, 1 ποτήρι νερό, 1 ματσάκι μαΐντανό ή κόλιανδρο, το χυμό από ένα λεμόνι, 1 αγγούρι
Για την παρασκευή του απλά βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, χτυπήστε καλά και σερβίρετε!

Δείτε Περισσότερα Εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram

Περισσότερα άρθρα

αυτισμός

Αυτισμός και συμπτώματα

Ο αυτισμός αποτελεί μια κατάσταση που σχετίζεται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου και επηρεάζει κατά βάση τον τρόπο με τον οποίο ένα

Scroll to Top